"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

follow up 1

Self healing projectPosted by Esmee Mon, March 17, 2014 12:16:18
Welkom op mijn blog!


Het is vandaag maandag 17 maart 2014.


Op maandag 10 maart 2014 heb ik een start gemaakt met een blog met de naam ozontandzorg.hartenkracht.nl
Bloggen is nieuw voor mij, dit is mijn eerste blog!

Met dit blog poog ik sec als meta mijn persoonlijke ervaringen te beschrijven en ga ik de uitdaging aan om te kijken hoever ik kan komen met een complementaire benadering gericht op het redden van mijn gebit.

Het is absoluut niet mijn bedoeling om medische diagnoses te betwisten, in twijfel te brengen of tegen elkaar uit te spelen. Ook ga ik geen namen van betrokkenen benoemen.

Het aanpakken in de vorm van een sanering zoals nu wordt voorgesteld door tandarts en paradontoloog voelt voor mij als een deelbehandeling en aangezien deze situatie toch al ruimere tijd in meer of mindere mate actief is heb ik met mezelf afgesproken dat ik voor een periode van tenminste 4 maanden een complementaire benadering toe ga passen en dat indien het uiteindelijk niet lukt mijn haardbelasting drastisch te verminderen de sanering zoals voorgesteld door tandarts en of paradontoloog plus een kuur met metronidazol wel optioneel is.

Voor nu betekent dit dat ik donderdag 13 maart 2014 een actief begin gemaakt heb met onderzoek en een eerste toepassing van een behandeling van al mijn kiezen en tanden met ozongas en tevens hierop aansluitend gestart ben met een voedingswijzer met als doel mijn mondflora te herstellen en ten einde ook de infectie met die spirocheet bacterie te bestrijden zonder antibiotica.
Nu volgt een procesbeschrijving.

1) Verslag Paradontoloog/tandarts.
2) Verslag Homeopatisch arts, levend bloed analyse.
3) Verslag kennismaking met Ozon tandzorg en start behandeling.
4) Toepassing van de ondersteunende voedingswijzer.
  • Comments(0)//ozontandzorg.hartenkracht.nl/#post1