"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

Interview met mw. Ineke Summer, cliënte van Ozontandzorg!

Self healing projectPosted by Esmee Fri, June 27, 2014 20:29:13

Donderdag 5 juni 2014

Locatie Hartenkracht.nl, Oosterwolde Friesland.

Interview met mevrouw: Ineke Summers, cliënte van de Ozontandzorg praktijk in Sneek.

Welkom Ineke,

Vanmiddag heb ik u hier uitgenodigd voor een vraaggesprek over uw ervaringen met de Ozontandzorgpraktijk in Sneek. Wat fijn dat u bent gekomen.

Als ik het goed begrijp bent u pas sinds 2 weken op de hoogte van het blog dat ik schrijf over Ozontandzorg nadat wij voor het eerst met elkaar in gesprek raakten in het vitaliteitswinkeltje hier in Oosterwolde.

Ineke: zeg maar jij hoor…

Wie ben je?
Mijn naam is Ineke Summers, ik ben 63 jaar en van beroep lerares tekenen.

Ik ben van plan om 100 jaar te worden en daarom moet ik toch echt iets aan het gebit doen want mijn normale tandarts wil bij mij wortelkanaal behandelingen doen en 1 extractie en weet ik wat allemaal nog en dan hou ik helemaal niets meer over. Ben bang dat ik op deze manier over 5 tot 10 jaar een kunstgebit krijg.

Hoe heb je over de Ozon behandelingen aan het gebit gehoord?

Via mijn broer die loopt al 5 jaar en mijn zus die loopt al 4 jaar in de praktijk bij Ozontandzorg.

In jaar 2010/2011. Ozontandzorg had toen een aanbieding. Je kon 2 elementen behandelen dat koste normaal 100 euro of zoiets en de eerste 2 waren voor niets. Ik heb toen mijn partner meegenomen want die zou een kies uitgetrokken moeten hebben urgent door zijn gewone tandarts. Ik heb hem gewoon gesmeekt van doe het niet en hij is naar de Ozontandzorg gegaan en ik heb zelf ook 2 elementen laten doen. Mijn partner heeft met 1 behandeling nog 2 jaar die kies gehad en de kies was, hij had gewoon door moeten zetten maar op de 1 of andere manier heeft hij het verwaarloosd en na 2 jaar moest de kies er alsnog uit bij de reguliere tandarts.
Dat is jammer!

Ja, dat is eigenlijk heel stom want het bewijst gewoon want de kies was helemaal opgegeven. De tandarts zei hij moet er vandaag of morgen uit en na die ene behandeling door
dhr. Brandsma is de kies gewoon nog 2 jaar zonder problemen erin blijven zitten.

Je broer, had hij directe aanleiding om naar Ozontandzorg te gaan?
Nee, geen directe aanleiding maar hij is het vertrouwen in de gewone arts kwijtgeraakt en ook in de tandarts.
Was hij ook bang voor de tandarts?

Nee, pijn of zo dat niet..
Op internet lees ik dat het ook veel mensen aanspreekt die angsten hebben voor de tandarts, pijnloze behandelingen zonder boor.

Nee hoor, dat niet. Dat heb ik ook niet. Ik heb graag even pijn als het helpt maar de gewone tandarts die boort ook gezond weefsel uit en stopt er dan een vulling in die er na een paar jaar ook weer uitvalt en dan wordt er weer wat verder geboord ik vind het hopeloos.

Als ik het goed begrijp is je broer als eerste met Ozonbehandelingen begonnen, Is hij ook het voedingsplan gaan volgen?
Ja, terwijl hij vegetariër was en mijn zusje ook en ik ben eigenlijk ook vegetariër. Zo af en toe voor de smaak een stukje vlees. Nu heb ik kweldervlees besteld bij een slagerij in Anjum.
Weet je dat een lokale slagerij hier in Oosterwolde ook vlees van natuurrunderen in pakketten verkoopt?

Dit kan een goed alternatief zijn en is dichterbij voor mij.

Ineke: Heb je in de praktijk van Ozontandzorg de pot met gerst gezien? Een pot met de beste gerst die je kunt verkrijgen. Kan je zelf in zakjes doen en is hartstikke goedkoop.
Ik geloof 1 euro voor een halve kilo. Dhr. Brandsma zegt ik verkoop het gewoon voor de kostprijs hoor want ik heb graag dat de mensen het gebruiken.

Wanneer ben je zelf begonnen met ozonbehandelingen aan je gebit?
Afgelopen maart 2014 ben ik begonnen 1 x behandeld en 5 weken erna nog een keer en nu kon er 7 of 8 weken tussen de behandelingen zitten. Tot nu toe heb ik 2 behandelingen gehad en binnenkort de 3e keer.
Laat je dan 1 locatie behandelen in je mond?

Nee, ik laat mijn gehele gebit behandelen.
Volg je het 3 jaren plan?

Ja, ik zag even op tegen de kosten en mag het gelukkig in een paar keer betalen.
Vond je dhr. Brandsma hier moeilijk in?

Nee helemaal niet, waarom vraag je dit?

Dit vraag ik met een reden: Graag zou ik persoonlijke ervaringen van mensen, andere cliënten van Ozontandzorg op het blog delen want als ik op Ozontandzorg google krijg ik een overzicht van oké en minder oké verhalen en ik zou graag meer lezen over hoe de resultaten aan het gebit met ozonbehandelingen zijn en hoe komt het contact met de ozontandzorg praktijk bij de mensen over. Bijvoorbeeld hoe het is om tot afstemming te komen zoals over het behandelplan of financiële afspraken. Nemen de mensen de breedte wel mee, genuanceerd. Iedereen heeft natuurlijk eigen meningen en overtuigingen en ideeën. Als mensen daar komen met een ontsteking aan het gebit, ik noem maar wat en dhr. Brandsma zegt ja, ik denk dat behandeling met de HeaOzon wel kan helpen en hij adviseert mensen een ondersteunend voedingsplan erbij en als mensen deze combinatie niet maken of iemand heeft zo iets van doe niet zo gek wat is dit voor raar idee over voeding dit hebben alleen anderen nodig enz. dan lijken mij de resultaten waarschijnlijk niet meest optimaal...zit wel logica in toch?

Graag schrijf ik iets positiefs over hoe het nu is....

Ineke : Mijn zus zei wat geweldig dat je dit nu eindelijk doet, en ik heb een vriendin die lacht me gewoon uit, van een hele boel mensen uit mijn omgeving krijg ik deze reactie.

Bij mijn gewone tandarts vertelde ik ook dat ik naar de Ozon mondzorg ben geweest en hij vond het maar niets, wat ozon? Wat een onzin!

Ik heb ook altijd gedacht hij is oké hoor ook als persoon maar toen ik begon over die ozon. Oeps!!! en toen heeft hij ook een overzichtsfoto van mijn kaak gemaakt en daarop waren 3 donkere vlekjes hier en daar. In ieder geval bij 3 elementen en heeft hij een offerte gegeven, een stappenplan van dit moet er allemaal gebeuren en eigenlijk zo snel mogelijk.

Ik ben benieuwd dat als ik nog een Ozon behandeling laat doen en op een gegeven moment weer naar tandarts X ga en vraag maak nog eens een foto wat er dan te zien is.

Ja, dat begrijp ik, ben ik ook heel nieuwsgierig naar

Ineke: Mensen zijn zo gewend aan hun reguliere tandarts en dat soort dingen en ook aan het idee dat als ik 70 ben dan moet ik maar een gebitje of zo het staat gewoon al ingeprent op hun computer, de persoonlijke harde schijf. Behandelingen met Ozon aan het gebit zijn eigenlijk ongeloofwaardig als je hier voor het eerst over hoort of leest. De stap om er daadwerkelijk mee kennis te maken is soms groot.

Wil je koffie? Scheutje room erin?
Ja, natuurlijk!.

Gebruik je speciale room?
Liefst die biologische room want die vind ik het allerlekkerste. Vaak koop ik ook de gewone ongeslagen room.

Ineke: Ik ben hartstikke blij met dhr. Brandsma. Met die gewone tandarts zag ik het helemaal niet meer zitten en jij ook met 45 jaar..

Mijn tandarts heb ik niet mee op mijn keuze en hij wijst het ook niet af.

Ineke: Mijn broer dus heeft een gewone tandarts en die staat er wel voor open en die is elke keer nieuwsgierig ook. Dit is wel een oudere man en die is zijn praktijk al aan het afronden. Mijn zus is helemaal van de gewone tandarts af. Weg uit het verzekeringspakket zelfs. Daar zit ik ook aan te denken want heb ik het toekomstig gezien nog nodig?

Ga je nu nog terug naar je eigen tandarts?
Ik ga terug om te bewijzen dat het ook anders kan.

Kan je nu verschil merken aan je tandvlees na 2 behandelingen met ozon?
of kan je er iets over vertellen wat het deed of doet?

Ja, mijn tandvlees is redelijk goed, gezond en hier heb ik een hoek kiesje die is al heel lang gespleten met wortel en al. Voordat ik behandelingen met de HealOzon deed was het heel gevoelig. Als ik het aanraakte was het au au er komt troep tussen..en dat is nu helemaal over!

Voelde je ook sensaties tijdens de behandeling? Bijvoorbeeld bij dat kleine kiesje?

Dat weet ik niet eigenlijk Ik had wel het idee dat mijn hele gebit meer kracht kreeg. Het was eerst altijd een beetje transparantig zeg maar. Ook een beetje van kleur en het is gewoon ze zijn er weer!.

Heb je het gevoel dat ze weer even in hun kracht zijn gezet?
Ja, een lekkere boost gehad. Dat is mooi. Ik denk het komt helemaal goed!

Dat lijkt me een heel positief gevoel?
Ja, echt wel!!

Hier achter bij de grote kies heb ik er een stuk vulling uit die gaat behoorlijk diep. Die is er gewoon uitgekomen en op een gegeven moment kreeg ik last natuurlijk. Dit komt ook goed met de Ozon. Er blijven natuurlijk wel voedingsresten in hangen. Ik zit continu met zo’n stokje en te spoelen maar geen ontstekingen! Normaal gesproken loop je met een dikke wang rond.

Dhr. Brandsma zet toch ook vullingen?...hij heeft materiaal waar hij mee kan afdekken?
Ja, dit gaat hij bij mij ook doen maar hij wil eerst van binnen uit versterken.
Dan groeit het tandbeen en het glazuur weer aan.
Ik ben wel heel blij dat deze man bestaat hoor, hij is de enige die zo werkt in Nederland.

Mijn broer komt zelfs helemaal uit Leiden en mijn zusje woont bij Arnhem. Een behoorlijk eind van Sneek af.

Gebruik je ook aanvullende voedingssupplementen?
Wat ik gebruik heb ik op advies van de natuurgeneeskundige.
Ik gebruik een stuk of 5 soorten celzouten die bij mij ik denk heel goed ondersteunen speciaal voor mijn gebit.

Gebruik je wel fruit?
Ja, ik maak graag smooties met fruit en een smak ongeslagen room.

In het begin heb ik het helemaal maar even niet gebruikt omdat ik wel merk dat het zuur van fruit een beetje inwerkt op mijn tanden..

Eerst spoel ik goed met room en dan wat fruit dan kunnen je tanden er wel tegen.

Vind je het een makkelijk te volgen plan? Vind je het wel duidelijk?
Uhm, ja er mankeren een aantal dingen wel. Bijvoorbeeld gerstewater staat er niet zo goed in en ik denk toch dat het heel goed helpt. Ik heb zo een kopje staan en af en toe neem ik een slokje om te spoelen. Niet dat je zo verschrikkelijk streng moet zijn. Inderdaad de basis is natuurlijk de opbouw in je mineralen en alles en als je dan met koolhydraten die tussen je tanden blijven hangen en omzetten naar suikers, dat kan je wel eens doen maar niet altijd dus wel te realiseren dat dit het gemene spulletje is die de groei van bacteriën aanzetten en je tanden aantast.

Ik vind deze manier van eten heel natuurlijk en ga het nog heel lang volhouden. Vind het vlees ook best lekker.

Als je op 4 dagen volgens het voedingsplan eet dan kan je op andere dagen anders eten. Ik ben wel helemaal gestopt met suiker.
Ja, dit is het voedingsadvies na de acute fase, de fase met actieve ontstekingen.

Zou je ook behandelingen met ozon aan het gebit aan andere mensen aanraden?

Aan iedereen!! haha

Zou je het aan je eigen kinderen aanraden bijvoorbeeld preventief?:

Ja, mijn dochter woont in Engeland daar ben ik ook nieuwsgierig naar. Toevallig de vorige keer dat ik bij dhr. Brandsma op consult was zei hij: Ik ga binnenkort naar een congres in Engeland.

Denk dat het wel met deze behandeling van doen heeft en ik zeg tegen mijn dochter alsjeblieft ga dit ook doen want ze heeft best veel gaatjes en ze is 26 jaar en als ze zo doorgaat kan het ook misgaan met haar gebit. Ik zeg elke keer ga het onderzoeken…

Misschien als het preventief is heb je aan 1 behandeling met ozon aan het gebit per jaar genoeg.

Hoe vind je de producten bijvoorbeeld de tandpasta, het mondwater?
Ik vind het best goed spul en ook het Keltische zeezout doe ik zelfs in de koffie een paar korreltjes. Net als vroeger mijn moeder en mijn oma een schepje Buisman gebruikten. Het geeft net even iets extra’s.

Wat zou je verder nog willen vertellen van wat je denkt dit is informatief over mij of over de behandelingen met Ozon aan je gebit?

Er hangt zoveel meer met elkaar samen dan dat men eigenlijk wil doen denken.
De medici kijken alleen naar dat element en dat kan bewaard worden of het kan er uit.

Net als met een tumor. Ik word ook uitgelachen hoor als ik dat zeg.
Ken je het artikel van: De aarde is plat en chemotherapie helpt tegen kanker?
Zoveel artsen die zelf geen chemokuren zouden toepassen…

Zie op internet: http://genezendvermogen.nl/kennisbank/lothar-hirneise/lothar-hirneise-chemotherapie-geneest-kanker-en-de-aarde-is-plat/

Wat doet dit met je?
Het maakt me gewoon een beetje somber dat je gedwongen word om bepaalde keuzes te maken. In Duitsland hebben ze tieners geïnjecteerd tegen baarmoederhalskanker en meteen zonder toestemming een chipje ingebracht zodat ze hun hele leven te volgen waren.

Slotwoord?
Over Ozontandzorg, de behandelingen met ozon aan mijn gebit en het voedingsplan?
Ik ga er gewoon voor, dit is voor mij een levensplan!

Mooi moment om dit gesprek af te ronden!

Graag bedank mw. Ineke Summers hartelijk voor dit inspirerende vraaggesprek.  • Comments(0)//ozontandzorg.hartenkracht.nl/#post11