"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

Hartelijk dank!!

Self healing projectPosted by Esmee Thu, August 14, 2014 14:08:02

Lieve lezers,

Hartelijk dank voor het lezen en wellicht ook volgen van dit blog over:
Kan ozontherapie mijn gebit redden?

Volgens de statistiek van www.ozontandzorg.hartenkracht.nl vandaag bijna op 5000 hits,
over de maand juli 2014 gemiddeld 51 bezoekers per dag!

Schrijf nu 5 maanden over mijn tandencrisis en hieraan gekoppeld persoonlijk proces en keuzes met als doel nog jaren lang van mijn eigen mondjuwelen te mogen genieten!

Helemaal super zoveel aandacht voor een item, geschreven zonder enkel commercieel belang.

Op twitter en facebook volgers en ontvolgers, mooi er is beweging.

Bijna dagelijks word ik benaderd met goedbedoelde aanbiedingen van mensen en organisaties. Het lijkt er op dat ik als nieuwe doelgroep ben ontdekt om scholing over voornamelijk “gezonde” voeding, super voeding, orthomoleculaire voeding en noem maar op te gaan volgen. Webinars, instituten… Een web vol met gratis e-books of in ieder geval gratis hoofdstukken die mij mogelijk interesseren en het klopt ik heb interesse en ben aan het orienteren.

Mijn eerste interesse gaat voor nu uit naar mensen en organisaties die zich enthousiast met het voedingsplan van Weston Price bewegen. Terug naar basis, liefst zo eenvoudig mogelijk.

Weston Price conferentie:
Ik begrijp dat er op 1 februari 2014 hier in Nederland een heuse Weston Price conferentie heeft plaatsgevonden, op 1 februari was de naam Weston Price mij nog geheel onbekend!

Sprekers op de conferentie waren:
Frits Muskiet, hoogleraar aan de Universiteit Groningen, voorstander van een paleolithisch voedingspatroon
Sally Fallon, oprichter en voorzitter van de Weston A. Price Foundation
Dave Wetzel, producent van Blue Ice levertraan en boterolie
Jan-Dirk van der Voort, producent van Remeker-kaas

Op de volgende link staan filmpjes van de sprekers:

http://westonprice.biedmeer.nl/Webwinkel-Page-513241/Sprekers.html

Andere websites die ik bijzonder aanbeveel om eens te bezoeken:
De site van:

Mike donkers, hoe ik het begrijp initiatiefnemer van het Weston Price forum op www.westonprice.nl. Zie ik verder niet veel in de media, ik zie uit naar een persoonlijke kennismaking, deze volgt nog.

Zie ook: http://www.mikedonkers.com/weston-price/

Juglen Zwaan, met een site die is opgericht om mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren. Hij schrijft: Alleen kun je ver komen, maar samen kun je nóg verder komen. Als we onze krachten bundelen kunnen we elkaar in verbinding helpen om onze gezondheid in eigen hand te nemen. De manier hoe Juglen met de media bezig is spreekt mij aan. Komt op mij over als oprecht met opvallend hoog gehalte aan goed gevoel. http://www.ahealthylife.nl/author/juglen/

Juglen organiseert iedere laatste vrijdagavond van de maand interessante lezingen over gezondheid in Soest, zo laatst ook 1 met Mike Donkers.

Deze avond had ik graag willen bezoeken en is helaas niet gelukt.

(Wel heb ik Jacob Brandsma van de ozontandzorg praktijk over mijn poging om deze lezing met Mike Donkers te bezoeken verteld en Jacob opperde het idee van misschien is het leuk om hier in het “Friese” bijvoorbeeld zondagmiddag tuinsymposia ’s te organiseren waar 1 en ander bij interesse samen mensen kunnen informeren. Zou elkaar kunnen aanvullen ozontandzorg en sprekers o.a. over Weston Price principes.

Jacob heeft Mike Donkers wel eens gesproken, Juglen Zwaan kent hij nog niet.
Wie weet, de tijd gaat het wel vertellen.)

Zeker te noemen de website www.voedingisgezondheid.nl Op deze website van Co en Lia Keizer veel praktische informatie over Weston Price en voeding, recepten en adressen.

Verder veel sympathie voor Mitchel van Duuren van www.paleo.nl

Mitch is een hele enthousiaste ervaringsdeskundige, auteur van in eerste de Paleo revolutie en in korte tijd een hele reeks aan leuke recepten boeken met foto’s en neemt je hier graag in mee. Op internet kun je vele enthousiaste recensies vinden van mensen die zich door het volgen van deze paleolithische voedingswijze van de meest soortige chronische lichamelijke klachten beter voelen dan ooit.

Over mij?

Het is een enerverende tijd. Er gebeurt veel.

Ik herinnerde me dat ik me voelde alsof mijn leven er niet meer toedoet, alsof de gebeurtenissen die het leven mij aanbied mijn leven beheersen ik herinner me ook het moment waarop ik besloot mijn leven te veranderen, het moment waarop ik eindelijk zei ik heb er genoeg van. Ik weet dat er zoveel meer in mij zit dan wat ik mentaal, emotioneel en fysiek laat zien. Ik verbreek de vriendschap met mijn koelkast, die mij jarenlang trouw gevoed heeft met voor mij verkeerde voeding combinaties zodat ik niet kon nadenken en overleefde en ga dikke maatjes worden met ROEL.

Het moment: Vanaf nu neem ik ROEL, Regie Over Eigen Leven en besluit om ieder aspect van mijn leven onder de loep te nemen en indien nodig te veranderen om tot een voor mij maximale kwaliteit van leven te komen.

Herprogrammering, bezig met een nieuwe mindset!
Ben onderweg, situaties kristalleren zich uit en ik voel me hier goed bij.

Ik heb het geloof en vertrouwen dat ik met ozontherapie aan mijn gebit nog tientallen jaren plezier kan hebben van mijn eigen mondjuwelen.

Natuurlijk vraagt dit om actie, een stappenplan, een overkoepelende lijn die meeloopt en in zicht blijft want op het moment dat ik mezelf afval kunnen mijn verwachtingen niet langer reëel zijn dit lijkt me duidelijk. Ik heb nu eenmaal een gevoeligheid voor parodontitis…en merk dat mijn tandvlees snel geprikkeld raakt en neigt tot ontsteken. Gelukkig helpt spoelen met het mondwater goed om het in te perken.

Denk dat het goed is nog een stukje verder te detoxen. Hoe ik het begrijp hebben parasieten, bacterien en virussen weinig leven en belasting op mijn immuunstelsel met het innemen van 5 ml Argentyn 23, Oligodynamisch Colloïdaal zilver per dag. Merk goed de aanzet want wat een lucht uit mijn mond, lijkt wel aceton. Ook lichte, latent aanwezige hoofdpijn en dit schijnt een normale bijwerking te zijn in het begin dat je begint met innemen. 13 augustus mee begonnen.
Lees de bijsluiter op:
http://www.energeticanatura.com/WebRoot/Store/Shops/Energeticanatura/4FE2/CAF5/1606/3DCD/B648/C0A8/0185/4CEF/PF_Argentyn_NL.pdf


In september plan ik een volgende ozon behandeling aan mijn gebit en met de herfstvakantie in oktober ben ik voornemens mijn 2e controle van dit jaar bij mijn tandarts te plannen. Ik ben heel nieuwsgierig wat hier uitkomt. De eerste controle op 25 februari dit jaar was de aanleiding voor dit blog!

Het is vakantietijd en het is een tough cookie mijn voedingsplan consistent te volgen. Vakantie voelt als de tijd van het jaar dat ik het hardste werk met de vraag van alle organisatie rondom de kinderen continu thuis. Stresss..+ en -

Familie, vrienden,(vriendjes van de kinderen) kennissen, mensen voor een gesprekje, de gezelligheid...het lijkt hier soms de zoete inval!
Gasten komen en gaan. Spectrum tussen super gezellig voedend tot lopen met een lekke emmer..het eindeloos terugkerend verhaal; It's all good! adem in, adem uit en vooral door...

De laatste week van juli samen met een vriendin een hele week naar een cursus meditatief tekenen geweest. Heerlijk kleur beleven in een omgeving met mensen die ook bezig zijn met innerlijke groei en bewustwording.

Genieten in het leven is heel belangrijk!

Meditatieoefeningen met behulp van teksten en reflectiekaarten.
Hierna lekker in de expressie.

Waar was ik met mijn gedachten?


Gewichtsverlies!
Als laatste, door het volgen van het voedingsplan heb ik van doen met gewichtsverlies.

Dit is een serieus punt van aandacht!!

Heb ik al verteld sinds maart al meer dan 15 kilo minder aan gewicht mee te dragen?

Straks word ik nog slank, hè bah ik hou van curvalicious!!
  • Comments(0)//ozontandzorg.hartenkracht.nl/#post14