"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

Follow up 5

Self healing projectPosted by Esmee Thu, September 18, 2014 14:34:55
Donderdag 18 september 2014, meest actuele selfie!!

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

Vrijdag 12 september genoot ik mijn 4e behandeling met ozon aan mijn gebit,
in de praktijk van ozontandzorg in Sneek.

Het gaat geweldig goed met mijn parodontitis. Tandvlees ligt mooi strak rond mijn gebitselementen. Ziet er ook mooi diep roze uit. Geen zwellingen of bloedend tandvlees.
Tanden lijken iets aan mineralen aan te trekken omdat het uiterlijk duidelijk minder doorzichtig wordt. Tanden zien er in mijn ogen prachtig uit!!

Tot op heden geen spijt van mijn keuze voor ozontherapie aan mijn gebit.

Rondom mijn menstruatie constateer ik een paar dagen symptomen zoals licht bloedend tandvlees en ik heb inmiddels de ervaring dat ik deze snel met het gebruik van aanbevolen mondzorg producten, tandpasta en mondspoeling kan temperen.

Verder kan ik vertellen dat de mobiliteit van mijn elementen steviger wordt.
In mijn beleving hebben mijn voortanden nog niet eerder zo vast in de kaak gestaan.
De eerste kiezen naar achteren op alle 4 de quadranten gaan ook goed en mijn achterste kiezen, vooral bij de kronen is er nog wel iets van beweging in.
Dit kan ik me heel goed voorstellen want het is ook wel duidelijk op mijn overzichtsfoto te zien dat hier het meeste steunweefsel door de ontstekingen aan verlies onderhevig was en tijd nodig heeft voor herstel voor zover mogelijk. Logische gedachten vind ik dat daar waar de zwelling doordat de ontstekingen minder worden afneemt hier ook een periode van meer bewegelijkheid van de elementen aan vast zit.

Het is mijn persoonlijke uitdaging om herstel aan mijn gebit met ozonbehandelingen in combinatie met de mondzorg producten, het aanbevolen voedingsplan en gebruik van voedingssupplementen een kans te geven.
Heerlijk hoe ik nu in mijn plan zit en bedenk dat wetenschap is datgene dat werkt!!
Om deze reden kies ik ervoor mijn halfjaarlijkse tandartscontrole met een half jaar uit te stellen naar medio februari 2015!
  • Comments(0)//ozontandzorg.hartenkracht.nl/#post15