"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

ROELEN voor het leven!!

Self healing projectPosted by Esmee Sun, October 26, 2014 11:27:07

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

In mijn kracht als ROELER!

Als je eenmaal ROEL neemt kan je niet meer terug.
Natuurlijk is de keuze vrij in het bekende te blijven hangen gewoon omdat dit het enige is wat je kent en het onbekende natuurlijk best heel eng kan zijn en zolang dit goed voelt vooral blijven doen en weet dat terug evolueren simpelweg niet mogelijk is.
Als je blijft doen en blijft kiezen hoe je dit tot nu toe doet dan weet je ook dat de uitkomst van je keuzes hetzelfde blijft!.

WIN-WIN/ PLUS-PLUS:
Ozontherapie aan mijn gebit in combinatie met een voedingsplan op basis van de principes zoals beschreven door Dr. Weston Price.

Dr. Weston Price over konijnen, wortelkanaalbehandelingen en je immuunsysteem:
Dr. Price, tandarts, kaakchirurg, voormalig onderzoeksdirecteur van de American Dental Association (ADA)heeft 35 jaar lang van zijn carrière besteed aan het onderzoeken van ziekten aan hart, nieren, baarmoeder, zenuwstelsel en hormonale klieren in relatie tot toxinen die lekten uit tanden/kiezen die een wortelkanaalbehandeling hadden ondergaan. Zijn bevindingen dat er inderdaad een verband bestaat hebben nogal wat deining veroorzaakt in de tandheelkundige wereld. Ondanks zijn opleiding, uitgebreide ervaring en duizenden gecontroleerde experimenten legden de gevestigde orde van tandartsen deze informatie naast zich neer.
Wat ontdekte dr. Price? Als reden dat hij zo tegen wortelkanaalbehandelingen was?
Allereerst observeerde hij dat mensen met nier en hartaandoeningen waarbij hij de tanden met wortelkanaalbehandelingen had verwijderd mee-stal beter werden. Vervolgens bracht hij deze tanden onder de huid van konijnen aan (konijnen hebben een immuniteit systeem vergelijkbaar met die van mensen)
Dr. Price constateerde: Wanneer een tand met een wortelkanaalbehandeling onder de huid van een konijn werd aangebracht , stierf dit konijn binnen dagen, soms binnen 12 uur. Als slechts een klein fragment van de tand werd gebruikt verloor het konijn meer dan 20% aan gewicht en stierf het aan een hartziekte (als de menselijke donor van de tand een hartziekte had of aan een nierziekte (als de menselijke donor een nierziekte had)
Als een normale, niet behandelde tand onder de huid van een konijn werd aangebracht gebeurde er zelfs na een jaar nog niets. Er werd een dunne laag omheen gevormd en er waren geen tekenen van afstoting.
Om zijn observatie scherper te stellen verwijderde dr. Price het behandelde tandfragment uit het konijn en implanteerde hij dit in een ander konijn. Binnen weken gebeurde exact hetzelfde.
In een ander onderzoek re-implanteerde hij hetzelfde tandfragment in honderd konijnen en elk konijn stierf aan dezelfde ziekte als de oorspronkelijke tanddonor had. Dr. Price is hier door andere tandartsen op aangevallen en afgewezen. De onderzoeken van dr. Price worden genegeerd en men gaat gewoon door met wortelkanaalbehandelingen.

Foto van konijnen op draadgaas. www.wakkerdier.nl


Wat dr. Price verder ontdekte is dat bij wortelkanaalbehandelingen tanden/kiezen slechts 2 dagen steriel bleven. Het bleek dat de behandeling alleen de bacteriën doodde in het centrale pulpa gebied en niet in de kleine "denture tubili ", Deze microscopisch kleine tubili (buisjes) kunnen miljarden bacteriën bevatten. Met name de streptococcus virodans.
Onder anaerobe omstandigheden (in een luchtdicht afgesloten ruimte) veranderen deze bacteriën van metabolisme en produceren ze een enorm toxisch bij-product.
Deze toxine tast het immuunsysteem aan en er wordt pus gevormd. Behandeling met antibiotica is totaal zinloos en zelfs schadelijk om dat het antibioticum niet tot in de tubili kan doordringen.
Dr. Price vond ook dat op röntgenfoto’s abcessen die voor of ander de tand/lies gesitueerd waren vaan niet zichtbaar waren. Zo'n 30% van de tanden en kiezen heeft extra kanalen die op een andere hoogte naar boven komen dan in het puntje van de wortel. Deze worden op de röntgenfoto’s niet gezien. Wat nu als de tand met wortelkanaalbehandeling geen pus vormt of pijn veroorzaakt? Bij een zwak immuunsysteem is er een minimale reactie rond de mond. Maar de toxinen lekken uit de mond en kunnen andere organen aanvallen en ziek maken. Welke factor bepaald wie gevoelig is voor wortelkanaalbehandelingen? Voor een antwoord op deze vraag onderzocht dr. Price 1200 patiënten. Erfelijkheid bleek de belangrijkste factor te zijn. Indien je uit een familie komt waarbij gedurende twee generaties geen degeneratieve ziekten zijn voorgekomen dan maak je de beste kans om ongevoelig te zijn voor wortelkanaalbehandelingen te zijn. Hierbij moet je ook geen overmatige gebruiker zijn van alcohol, medicijnen, nicotine, koffie of geraffineerde etenswaren. Andere stressoren die een immuunreactie op wortelkanaalbehandelingen kunnen geven bij mensen met een goede genetische basis zijn zwangerschap, griep, acute of chronische infecties, verdriet, chronische stress, ondervoeding of onderkoeling. Met andere woorden bijna iedereen loopt de kans nadelige gevolgen te ondervinden van wortelkanaalbehandelingen. Wat te doen als je wortelkanaalbehandelingen hebt ondergaan? Allereerst raadpleeg een deskundige alvorens zo'n tand of kies te laten verwijderen. Iemand die hier meer over weet en dit is vaak niet je eigen tandarts. Indien niet alle residuen(resten) van de toxinen worden verwijderd, dan zal er geen volledige genezing plaatsvinden en ben je nog verder van huis...

Als je dit tot hiertoe hebt gelezen dan sta je waarschijnlijk met je mond vol tanden(of inmiddels niet meer) over hoe het veelal toegaat in de reguliere tandartswereld. Een statistiek laat zien dat de meeste tandartsen last hebben van eczeem, veroorzaakt door de giftige materialen waar ze mee werken. Verder is aangetoond dat de concentratie in weefsels in de loop der jaren flink kan oplopen. Voor tandartsen is aangetoond dat ze meer dan 100 maal meer kwik in de hersenen hebben dan andere mensen.
Bron: Vitaal zonder giftige vullingen Roy Martina ISBN 90-5599-061-2

Als ROELER in mijn kracht plan ik eind november een afspraak en keer terug bij de homeopathische arts voor een meest actuele levend bloed analyse.

Kijken hoe het er nu voor staat met mijn ontstekingsreacties.


De ontstekingsreacties aan mijn tandvlees zijn zo goed als nihil. Misschien heb ik nog iets van doen met de uitwerking van die tubili...ga zien hoever ik kom.

Vervolg plus einde intake opleiding tandheelkunde RU Groningen:
Heb begin oktober een student van de opleiding tandheelkunde aan de telefoon gesproken. Hij belde me want ik werd verwacht voor een screening welk ik zelfs vergeten ben om nog in mijn agenda te plannen. Oeps!. Duizend maal excuus. Vertelde dat ik destijds midden in mijn tandencrisis zolang moest wachten op een afspraak met de opleiding tandheelkunde in Groningen(had een paar x met de professor gemaild) en niet aan het idee kon wennen met mijn 45 jaar zoveel aan tanden en kiezen te laten trekken en de keuze heb gemaakt te starten met ozonbehandelingen in de ozontandzorgpraktijk in Sneek. Hoewel ik besef dat ik door ontstekingen veel steunweefsel ben verloren NU, met de ozon de ontstekingen tussen mijn wortels verdwijnen en ik met inname van celzouten, voedingssupplementen, het voedingsplan en de mondzorg producten ga zien hoe ver dit kan herstellen. Graag alle begrip hiervoor en u kunt mij geheel uitschrijven..
Deze student was vriendelijk en gaf mij telefonisch de ruimte mijn verhaal te vertellen. Hij klonk professioneel, niet aanmoedigend en niet afwijzend naar mijn keuze en hij eindigde met ik ga het doorgeven aan de professor. Tot ziens. Niets meer van gehoord verder.

Voeding:
Dropped 18 kilo's in gewicht en nu went mijn lijf aan het draaien op voornamelijk eiwitten en vetten en merk ik dat mijn verbranding begint te stagneren en energie terugloopt. Ook de nodige niet weg te toveren on bestelde en toch te ontvangen stress, niet nodig om over uit te wijden, iedereen heeft een eigen bron.
Denk wel eens bloedend hart, bloedend tandvlees? Hup immuniteit naar beneden...
Heb 1 werk hier op aarde en het lijkt erop dat ik het zelf ben. Terug naar mijn bron.

Zag laatst een animatiefilmpje over insuline resistentie. Veel te weinig Insuline receptoren op vergrote vetcellen die moeite hebben met de verwerking van insuline en energie in vet omzet. Logisch verhaal waaruit begrip dat er mensen zijn die al dik worden wanneer ze kijken naar iets lekkers...immers dit is vaak al de eerste aanzet voor de insulinepomp.

Heeft mij doen motiveren afgelopen week een bezoek te brengen aan de plaatselijke diëtist.
Heb haar verteld over hoe mijn voedingsprogramma er zo doorgaans uitziet en zij heeft er een aantal berekeningen tegenaan gemaakt waaruit blijkt dat ik zo rond de 1800 calorieën per dag nodig heb voor basis energie, het functioneren van mijn vitale organen.
Met de caloriewaarde van de hoeveelheid aan vetten zit ik hier 500 tot
1000 calorieën aan vet boven. Het advies voor mij is in room en roomboter te minderen en vooral de bakjes volle cottage cheese met eetlepels jam zonder suiker.

Beweging:
Sinds 1 oktober begonnen met fysieke training en het toevoegen van koolhydraten aan mijn voedingsplan omdat ik merkte met de training onder mijn energiegrens te komen.
Het is nog even zoeken in welke vorm. Misschien toch in fruit zoals bananen en dan niet of minimaal in de combinatie met vetten. In ieder geval minder room...jammer love de room.
Koolhydraat beperkt brood is een optie, misschien zelf bakken met eiwitten...

Doe nu 2 x per week 1,5 uur cardio training onder begeleiding van een fysiotherapeut.
Komende van conditie 0,0 en dit verbetert zichtbaar snel...
Bloeddruk, hartslag is perfect..
Heb geen hoog suiker of hoge cholesterol heel mooi.
Conditie opbouwen, ontspanning door inspanning, bindweefselversteviging en vorming.

Patronen doorbreken...  • Comments(0)//ozontandzorg.hartenkracht.nl/#post17