"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

Juglen Zwaan gaat voor a Healthy Life!

Self healing projectPosted by Esmee Tue, November 18, 2014 15:49:36

Juglen Zwaan van http://www.ahealthylife.nl/ blogt, schrijft boeken en geeft lezingen en trainingen o.a. voor www.gezondverstandavonden.nl en www.weekendagenda.com.

Juglen, hoe hij op mij overkomt, maakt zich sterk om de kennis over de werking van voeding, voeding supplementen en kruiden te bewaren en toegankelijk te maken en houden voor een ieder met interesse. Juglen schud je wakker door te attenderen op wat er nog meer is zoals de Europese voeding waakhond gezien, de EISA, o.a. over wetenschap die vaak wordt gefinancierd door fabrikanten. Ook kan Juglen veel vertellen over hoe voedingstoffen die natuur identiek genoemd worden niet altijd van natuurlijke afkomst zijn en dat het bijna een studie is om dit aan net een cijfer of letter verschil te kunnen onderscheiden.

Juglen heeft een grote passie voor natuurlijke gezondheid en heeft een studie orthomoleculaire geneeskunde en medische basiskennis achter de rug.
Een arts in Nederland krijgt 0 uur les over voeding en krijgt ook 0 uur les over voedingssupplementen.

Grappig: Juglen vertelt dat als je schaduw korter is dan jij je genoeg vitamine D aanmaakt en is je schaduw langer dan jij dan maak je te weinig. Net hoe de zon staat in het jaargetij.

Blauw licht heeft invloed op het aanmaken van melatonine. Denk aan lastig inslapen en blauw licht in iPad en screen van televisie, laptop/computers.

Interessante websites volgens Juglen:

www.naturalnews.com, Mike Adams

Op www.labs.naturalnews.com kan je informatie over merken nalezen.

Op www.foodlog.nl Foodlog is een plek voor mensen die hun kennis over alle facetten van eten en de toekomst daarvan met elkaar en het publiek willen delen. Journalistiek, publicistisch en informatief. Scherp en met humor. Niemand hoeft te aarzelen om te reageren, maar kom niet met onzin. We houden ervan om die meteen te ontzenuwen. Dat doen we ook met halve, scheve en onjuiste beelden zoals die ons uit andere media opvallen. Soms doen we dat binnen een half uur na het verschijnen van een bericht. We? Dat is de interactieve groep mensen die deze krant zijn bestaansrecht en plek in de media verschaft.

Hoe ik het begrijp van Mike Donkers is Juglen Zwaan webmaster van het forum op www.westonprice.nl. Hier ben ik pas lid van geworden en volg de topics over WAPF voeding en natuurlijk ook over ervaringen met Ozontandzorg.
  • Comments(0)//ozontandzorg.hartenkracht.nl/#post20