"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

Bloed is leven! lab results 12 november 2014!

Self healing projectPosted by Esmee Wed, November 19, 2014 12:31:47

Bloed is leven!

Mijn bloed is fantastisch!
Afgelopen week een bloedbeeld laten prikken met de vraag hoe sta ik er nu voor?
Na 8 maanden behandelingen met ozon aan mijn gebit in combinatie met het volgen van het aanbevolen voedingsplan en gebruik van voedingssupplementen en cel/voedingszouten.

Hele mooie waardes of niet?
60 voor vit. D mag iets hoger naar de 100, tsh iets te veel, dit betekent net iets te weinig aan schildklierhormonen. Verder lijkt mijn bloed mij perfect!

Ayurveda kan je niet zoeken. Ayurveda komt naar je toe.
Ieder jaar een nieuw jaar van Ayurveda, inzicht in leven!

Aan de slag met kwaliteiten van leven. Wat maakt dat mijn leven kwaliteit heeft? en hoe kan ik kwaliteiten ontwikkelen, laten zien en neerzetten.

Aan wie heb ik te beantwoorden anders dan aan mezelf, hoe het mij lukt in de warmte voor mezelf te blijven en mijn breedte mee te nemen in alles wat ik doe, blijkt dat ik fysiek minder breedte nodig begin te hebben, hoewel hier niet mijn eerste focus ligt binnen vitaal zijn en gezondheid. Nog even en ik kan knopen leggen in mijn overschot aan vel...

Ach, jij bent zo’n mooi mens, zo knuffelicious!…Het voelt voor mij dat het em zit in de hartenkracht. De (hart?) verbindingen die je maakt en het spiegelen van het goede, het goed genoeg zijn, mogen zijn. Al zou ik alleen maar aanwezig zijn en een beetje koffie schenken heel de dag.. Ga ik er ooit rekenschap over afleggen of ik in mijn leven wel "hard" genoeg gewerkt heb?(om te voldoen aan plaatjes en verwachtingen van anderen of de maatschappij) of zou het misschien toch gaan om de harte-lijntjes die er waren en waar ik aan gewerkt heb?

Ben onderweg, ga het aan want wat weerhoud mij? en krijg er steeds meer zicht op hoe dingen gaan samenvallen in mezelf en voel me hier heel happy bij in welke vorm het zich ook gaat realiseren. Bij alles wat het leven aanbied stel ik mezelf de vraag: Brengt dit me meer naar mezelf toe of juist andersom?

Inkering en mindsetting.
De weg naar buiten is voor mij de weg naar binnen. Om deze reden ben ik veel op mezelf voor zolang ik dit nodig heb en nu kan ik mijn leven op mijn manier vormgeven.

Hoe gezellig ben ik nu ik zo anders ben gaan eten? WTF? Nee, WAPF!…haha...

Daar waar deuren dicht gaan, gaan andere deuren open!
Gelukkig geloof ik dat het leven je precies aanbied wat jij (ik) nodig hebt om te kunnen veranderen en dat het net zo lang blijft aanbieden totdat je het wel aangaat.

Tashi Deleq: Opdat alles wat je jezelf toewenst wat goed (leuk en minder leuk) voor je is op je pad mag komen en waarheid mag worden!
Kan niet blijven hangen, neem regie over eigen leven.

MKB
Heb me ingeschreven om mijn MKB, medische basiskennis in 2015 te gaan opfrissen naar Plato eindtermen zoals geaccrediteerd door het CPION.
Omdat ik dit papiertje in 2001 reeds had behaald kan ik het nu in 10 dagen,1 dag per maand gaan overdoen in plaats van 25 dagen als ik te lang wacht. Niet dat ik nu zoveel zin heb om dit stuk weer op te pakken maar met open hart kan ik het dragen en verbinden met de stevigheid binnen mijn basis support en mezelf “supporten” is No1!

Weston Price congres 2015!!

* Lees op de site www.westonprice.nl dat er op 31 januari 2015 een 2e Weston Price congres wordt georganiseerd in het Antropia in Driebergen.
Belooft een hele interessante dag te worden. Zie: http://congres.westonprice.nl/
Ik heb er zin an en zorg dat ik erbij ben! Zie ik je daar?

Zie de flyer: http://congres.westonprice.nl/wp-content/uploads/2014/10/flyer-Weston-Pricedag.pdfEsmée in progress met speciaal voor skatje een actuele foto van mij erbij!

  • Comments(0)//ozontandzorg.hartenkracht.nl/#post21