"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

"Superfan" Ozontandzorg Januari 2015!

Self healing projectPosted by Esmee Tue, December 30, 2014 22:38:23

Ozontandzorg.hartenkracht.nl plaatst graag iedere maand een nominatie als “Superfan”
van de Ozontandzorg praktijk op dit blog.

Deze nominatie is bedoeld als bijzondere waardering voor aangeleverde persoonlijke verslagen, ervaringsdeskundigen die op deze wijze bijdragen de keuze voor behandelingen met ozon aan het gebit zichtbaar te maken.

Superfan Ozontandzorg praktijk Januari 2015: Riet Overkempe!

Mijn naam is Riet Overkempe: en ik ben een dubbele cliënt in de praktijk van dhr. Brandsma in Sneek. Ik doe alle twee tegelijk, kom voor ozonbehandelingen en chiropractie.

Hoe vaak komt u in de praktijk bij dhr. Brandsma?
Om de 6 weken.

Staan deze afspraken ingepland of belt u als u last krijgt?
Ik ga om de 6 weken naar de chiropractor en als ik dan 2 keer per jaar voor de tanden ga, omdat ik het 3 jaren abonnement heb voor ozonbehandelingen dan combineer ik dit.

Hoe bent u bij dhr. Brandsma gekomen?
Ik ben bij dhr. Brandsma gekomen naar aanleiding van een tip van een vriendin dat hij bij sbs6 op televisie is geweest en dit ging over de ozonbehandelingen aan het gebit.

Hoe lang bent u bij dhr. Brandsma onder behandeling?
Daar vraag je me iets, Ik denk een jaar of 5, 6 Dus zolang geleden was hij op televisie…en toen heb ik de eerste keer dat ik er kwam meteen een abonnement afgesloten.

Voor uw hele gebit of voor een enkele tand? Had u last van een tand?
Nee, ik heb een slecht gebit en wilde dit voor zoveel mogelijk behouden en dit was nadat ik voor mijn ondergebit een hoektand niet kon behouden en nu een ondergebit heb en het bovengebit met nog een paar enkele eigen tanden en kiezen en een frame.. Hierna ben ik naar dhr. Brandsma toegegaan en heb ik mijn boventanden door hem laten behandelen.

Ik wil wat ik nog aan eigen tanden heb zoveel mogelijk behouden. Mijn tanden zaten los en ik had veel last van ontstekingen en niet te vergeten tandvleesbloedingen.

Heeft u eerder het advies gekregen om al uw tanden te laten trekken?
Nee, alleen het ondergebit. Hiertoe hebben ze me 7 jaar geleden overgehaald. Ik was net 60 jaar geweest. Op dit moment ben ik 67 jaar. Sinds 6 jaar kom ik dus in de praktijk in Sneek voor mijn boventanden en om en hoektand in mijn ondergebit te kunnen behouden want eigenlijk met een ondergebit moet dit tandenloos zijn. Anders krijg je het niet eens vergoed.
Dit zijn van die regeltjes….

Had u ook zenuwontstekingen en dergelijken?
Die heb ik ook allemaal gehad maar nu gaat het redelijk goed, ik mag niet mopperen.

Ik ben natuurlijk wat tanden betreft met heel slecht loszittende voortanden, daarom ben ik er al eentje verloren, ik heb een frame. Ik was niet gezegend met goede tanden omdat ik heel veel last heb van tandvleesbloedingen mijn leven lang.

Mijn moeder die ken ik niet anders dan met een gebit!

Nu weet ik meer over ontstekingen en dat we eigenlijk iedere dag het citroensap van 1 hele citroen moeten gebruiken. Gespreid over de hele dag. Dat is belangrijk voor de vitamine C of je kunt ook kiwi’s gebruiken. Goji bessen zijn nog beter.

Citroen is een ontstekingsremmer en kan je niet tegen citrusvruchten gebruik dan gember. Verse gemberwortel en hier thee van maken kan je ook gebruiken als ontstekingsremmer.

In de morgen begin ik met water en sole, dat is een oplossing met Keltisch zeezout.

Nu heb ik nog om de zoveel tijd ineens tandvleesbloedingen en dan gaat het weer een poos goed.

Hoe ging het toen u de eerste keer contact opnam met de praktijk?
Ik belde voor een afspraak en kon binnen korte tijd komen.

Ook ben ik meteen met het voedingsplan begonnen. Kwark, room met bosbessen en vlees van de slager uit Anjum. Goed vlees dat wel maar het is voor mij 45 minuten rijden.
In Westenbroek zit ook een goede slager en het vlees wordt ingevroren aangeleverd bij mij in de buurt.

Dus u bent toen met het voedingsplan begonnen, volgt u dit nu nog?
Ja, de bosbessen met kwark en de room, niet iedere dag.

Van Weston Price de rauwe melk en kefir erbij dan heb ik hier genoeg aan. Het zijn heilzame voedingsmiddelen die voeden. Ik minder soms met de bosbessen omdat ze bij mij kunnen leiden tot verstopping, obstipatie.

Dit voedingsplan heb ik gewoon gevolgd en nu december 2 jaar geleden heb ik voor de 2e keer een 3 jaren plan afgesloten en nu is het een stuk voordeliger geworden. Eerst was het iets van € 50,00 euro per tand of kies. Ik weet niet hoeveel het nu is?

Ik, betaal € 1440,00 euro voor 3 jaar verspreid over termijnen van € 40 euro per maand en kreeg over afgelopen jaar een totaal van 5 behandelingen...

Riet: Ik ga 2x per jaar voor behandelingen en kan telkens als ik last heb afspreken en langskomen voor een behandeling.

Vindt u dat het contact makkelijk verloopt als u dhr. Brandsma belt?
Voorheen had hij een assistente en nu vind ik hem korter en zakelijker als ik hem bel omdat ik ook niet altijd weet of hij bezig is met een consult.

Wanneer belt u?
Meestal rond half 6 en tegenwoordig plan ik meteen als ik er ben weer een nieuwe afspraak dan staat het vast in het grote afspraken boek. Het is niet prettig om later weer afspraken te gaan verzetten. Als je belt kan je met een week terecht zowel voor een behandeling met ozon als voor chiropractie. Het systeem wat hij heeft is wel effectief en wat hij eigenlijk zou kunnen doen is aangeven als je belt, bel dan tussen die en die tijd.

Hij heeft al wel een speciaal telefoonnummer voor de afspraken. Afspreken binnen bepaalde uren wat voor hem het beste uitkomt. Dit zou ik adviseren en ook om deze informatie op de site zetten. Dit heb je bij artsen ook. Dus bijvoorbeeld bellen tussen 11.30 uur en 12 uur of tussen 17.30 uur en 18.00 uur. Dat vind ik.

U houdt wel van duidelijkheid?
Ja, duidelijkheid naar de mensen toe en ook voor hem zelf.
Je moet gewoon kijken: Werkt het binnen de praktijk? Werkt het niet dan moet je het aanpassen. Duidelijkheid naar de mensen toe lijkt me efficiënter en het is ook lastig om elke keer tijdens een consult de telefoon aan te nemen.

Hoe gaat u naar de praktijk in Sneek, vind u de locatie makkelijk te bereiken?
In het begin ging ik met de auto en nu ga ik met de trein, het is 10 minuutjes lopen vanaf het station. Prima verbinding Groningen-Leeuwarden-Sneek.

Gaat u als u toch in Sneek bent nog de stad in om te winkelen of iets?
Er woont ook een medecursist hier in Sneek. Ik doe een opleiding spiritual healing,
Als je op het goede pad bent, dan komt het wel naar je toe ook dat je bepaalde beslissingen neemt en het is alleen het leren zien is zo moeilijk!
Vertel?
In 1995 is mijn partner overleden en In december 1996, vanaf die tijd ben ik bij mijn schoonmoeder in gaan wonen en van daaruit ben ik een woning gaan zoeken in Groningen. Nu woon ik in Groningen in de wijk Ruischerwaard en achteraf had ik beter in Annen kunnen gaan wonen, omdat ik tussen 2 kanalen inwoon en last heb van aardstralen. Nu draag ik een floww deze heb ik op de therapeutenbeurs gekocht. Deze beschermt me voor veel stralingsbronnen zoals Wi-Fi. Het ziet er uit als een klein buisje van metaal en deze draag ik dicht op mijn lichaam en dit werkt als een transformator, zet elektromagnetische straling om in natuurlijke, lichaamseigen frequenties, het geeft me meer rust en energie.

Er is soms een makkelijke herkenning met mensen die allemaal opboksen tegen autoriteiten, het herinneren van elkaar omdat het met elkaar klikt. Dingen die we misschien niet van elkaar weten maar wel gezamenlijk hebben overwonnen.
Deze klik hebben wij ook met elkaar en ik vind dat je veel geduld hebt om verslagen te maken.

Eet u ook wel eens patat en spaghetti ed.?
Ja, als dit noodzakelijk is. Thuis probeer ik me er zoveel mogelijk aan te houden en sociaal, buitenshuis, zie ik het wel door de vingers. Het is niet alleen de voeding het is ook de inzichten die je krijgt. Je gaat steeds meer van het leven genieten. Meer lachen en ontspannen en dit heeft heel veel met mijn huis te maken, de aardstralen en energieën.

Ik ga steeds vaker dingen zeggen dat ik denk wat zeg ik nu en ik moet het zeggen. Ik voel me heel erg beschermd. Het komt op mijn pad en ik pak het op.Nieuwe inzichten, nieuwe opleidingen, zoals de opleiding spirituele psychologie maken dat ik heel anders in het leven sta. Heb heel veel dingen opgeruimd over dogma’s, het is een heel transformatieproces dat ik ben aangegaan.

Ozonbehandelingen vielen binnen dit kader en ik ben altijd zo geweest van: Ik hoor iets en dan ga ik het checken en soms heb ik een zetje nodig en dit heb ik gekregen van een vriendin die medium is.

Ook heb ik heel veel inzichten gekregen door o.a. regressietherapie en nu bij Bart ten Berge. Hij is docent bij de opleiding spirituele psychologie zie www. issp.nu.
Deze opleiding wordt georganiseerd in Haren, in de Hortus Botanicus.

Regulier leer je heel veel ballast die je weer meteen mag vergeten. Hier leer ik dingen die er voor mij toe doen.

Gebruikt u ook aanvullende voedingssupplementen?
Ja, vitaminen, multi-vitamine gebruik ik. Adronal gebruik ik voor mijn bijnieren en co-enzymen van het merk Now en de sole dat is het wel. Geen reguliere geneesmiddelen, helemaal niets. Door voeding kan je heel veel herstellen!

Hoe gaat het nu met uw gebit?
Onder controle en behouden wat er te behouden valt.

Hoe denkt u dat het er de komende jaren uit gaat zien?
Ik verwacht gewoon dat het stabiel blijft zoals het is. Echt beter? Daar is teveel voor gebeurd.

Zou u behandelingen met ozon aan het gebit ook aan anderen aanraden?
Ja, dat zou ik nu wel doen. Niet dat ik er voor in de rij sta, maar als mensen het aan mij zouden vragen zou ik het wel aanraden.

U bedoelt u gaat niet met een bord buiten lopen met: Ik heb ozonbehandelingen?
Nee, maar ik weet wel dat heel veel ontstaat door zuurstof te kort en ozon is zuurstof!

Vitamine C is ook zuurstof en dan niet de farmaceutische vorm maar de dierlijke vorm. Kokosolie 2 a 3 eetlepels per dag hier val ik op af. Doe ik het een paar weken niet dan kom ik weer aan.

Nu ik dhr. Brandsma ook meemaak als chiropractor kunnen we lezen en schrijven met elkaar. Op gebied van voeding en ook over spirituele dingen, beweging, sungazing, de methode voor de ogen, het hele spectrum gaat open. Gezien de manier van praten van dhr. Brandsma denk ik dat hij wel eens niet helemaal goed begrepen wordt. Gezien de negativiteit op het internet. Het is belangrijk om de beeldvorming naar iets positiefs om te draaien. Ook te bedenken: Wat maakt dat dit negatief geweest is? Dit is de spiegel, om 180 graden om te draaien.

Is er nog iets wat u belangrijk vind om te vertellen?
Ja, over ozon. Het is gewoon een hele belangrijke optie dat zuurstof geeft want cellen gaan recyclen dat ze gaan omzetten, gaan transformeren. Dit is de optie en dat het wel degelijk van belang is om dit te kunnen te gaan doen en ook hierbij het voedingsplan te volgen en werken aan de emotionele balans die hoort hier ook bij. Het impliceert een andere manier van leven en hier moet je voor open staan . Het is niet pappen en nathouden. Vaak weet je het wel maar je herkent het niet.

Heel veel dingen die dhr. Brandsma aangeeft in combinatie met Weston Price dat is wat ik volg. Wat dhr. Brandsma vertelt zijn gewoon basis dingen en ik verrijk dit met Germaanse geneeskunde, de relatie tussen emoties en gezondheid.

Terug naar de natuur. Kijk naar de voeding die je tot je neemt. Ozon is binnen het zuurstof geheel. Als je een ontsteking hebt aan je kies of tand en je geen vlees wilt eten, leg het er dan gewoon op.

Minder of geen gebruik van Suiker is heel belangrijk en ook B12. Let op de verborgen suikers die overal inzitten.

Verder volg ik graag de ontwikkelingen in de wereld. Hoe zit de wereld in elkaar? Hoe zit ik in elkaar en dat het soms 180 graden anders is dan wordt voorgespiegeld.

Interessante websites om zeker eens naar te kijken:

www.nieuwemedianieuws.nl

http://boinnk.nl/

en ik luister graag naar de radio: http://www.findingvoicesradio.com/index.php/NL/


Ozontandzorg.hartenkracht.nl:
Heel hartelijk dank Riet Overkempe voor uw bijdrage aan dit blog.

Voor de lezers:
Dit is voorlopig de laatste in de serie van Superfan nominaties van de Ozontandzorgpraktijk.

Hoe het nu zo goed gaat met mij en mijn gebit gaan andere uitdagingen in mijn persoonlijke ontwikkeling steeds meer tijd vragen en ik heb het gevoel dat in beantwoording op de vraag van Regie Over Eigen Leven nemen en zicht op vrije keuze voor behandelingen, zoals in mijn acute situatie met mijn tandencrisis het punt: Kan ozontherapie mijn gebit redden? is gemaakt!!

Eind februari 2015 hoop ik mijn tandarts in Rotterdam opnieuw te bezoeken en een actuele overzicht röntgenfoto te laten maken van mijn gehele gebit.
Uiterst nieuwsgierig heb ik hoge verwachtingen van feitelijke resultaten binnen het proces van herstel. Daar waar op alle 4 de quadranten van mijn gebit ontstekingen zaten tussen de wortels van mijn kiezen: Niet dat ik denk ik ben er al voor 100%.
Wel denk ik met verbeteringen een heel eind te komen!!....
Verbeteringen door behandelingen met ozon aan mijn gebit, in combinatie met het volgen van het aanbevolen voedingsplan en inname van aanvullende voedingssupplementen en celzouten.
Nog even geduld a.u.b. Nadere info volgt!!


  • Comments(0)//ozontandzorg.hartenkracht.nl/#post24