"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

Tandartscontrole na 1 jaar. Hoe is de situatie?

Self healing projectPosted by Esmee Mon, March 30, 2015 21:19:15

30 maart 2015

Tandartscontrole na 1 jaar. Hoe is de situatie nu?

Mijn tandencrisis is onder controle!

De ontstekingen/ ontstekingsneigingen blijven latent aanwezig omdat mijn gevoeligheid voor stress blijkbaar nu eenmaal aanhaakt met ontstekingen aan mijn tandvlees.

Hoe beter het mij lukt mij in stress te verhouden hoe minder mijn tandvlees opspeelt.
Het gaat goed!!

Op 25 februari 2015 heb ik een bezoek gebracht aan mijn tandarts in Rotterdam.

Precies op de dag af 1 jaar na mijn vorige bezoek, mijn periodieke controle op 25 februari 2014 waarin een acute situatie werd vastgesteld van ontstekingen tussen de wortels van mijn kiezen op alle 4 de kwadranten. Metingen van pockets tot 13 mm diep waren directe aanleiding om een röntgenfoto te maken met hierop crisis. Mijn tandarts verwees mij met spoed naar een parodontoloog of tandheelkundige kliniek/opleidingscentrum, een hem bekende professor binnen dit vakgebied op redelijke afstand binnen mijn woonregio alwaar ik me inschreef op een wachtlijst en zodoende is de paro status in eerste door een parodontoloog opgemaakt.

Kreeg het advies om zo spoedig mogelijk 7 elementen te verwijderen via de kaakchirurg.

Nee, zei de parodontoloog een andere optie is er niet!
De ontstekingen kunnen zeer belastend zijn voor je algemene gezondheid enz.
(zie verslag parodontoloog van 17 maart 2014) Hoe ik nu begrijp in het bijzonder voor je hart.

Is er een alternatief voor 4 partiële protheses of een kunstgebit?
Google de google op: Hoe kan ik mijn gebit redden?

Kreeg via internet zicht op een keuze mijn gebit te laten behandelen met ozon
in de praktijk bij dhr. Brandsma van ozontandzorg in Sneek.

Voor mij is het niet alleen vanuit wishful thinking. Volgens mijn motto is het:
Niet geschoten is altijd mis want: Er is altijd een andere keuze!

Vaak denken we geen keuze te hebben!
Problemen zijn een product van het denken, niet van de realiteit! (citaat van John Weeler)
Hoe om te gaan met mijn acute tandencrisis? Niet aan denken is geen optie!

Vaak zitten we vast omdat we maar op 1 manier naar de situatie kijken!
Als je leert de situatie op een andere manier te bekijken, zijn er vaak meerdere oplossingen en keuze mogelijkheden beschikbaar. Als je denkt vast te zitten, weet dat er ook altijd een uitweg is, dat er keuzes mogelijk zijn die je nu nog niet ziet.
Om helder te kunnen zien hoef je vaak alleen maar van perspectief te veranderen.
Behandeling met ozon aan je gebit valt ook binnen het perspectief!
Heb ik wel een andere keuze?

Healozon: Voor een gezond, sterk en mooi gebit!!
http://www.ozontandzorg.nl/

Persoonlijk ben ik heel blij met mijn keuze voor een 3 jarenplan met behandelingen van ozon aan mijn gebit.

Mijn tandencrisis is een geschenk, de spreekwoordelijke druppel als groeikans om mijn leven drastisch te veranderen!

In mijn periode van burn-out en steeds terugvallen in burn-out klachten was ik onderweg aan het leren over grenzen. In no time ben ik iets van 30 kilo aangekomen o.a. doordat het eten van verkeerde voedingscombinaties mij hielpen om minder na te denken, uit mijn hoofd te komen. Voelde ik me heerlijk moe en kon ik lekker slapen. In eersten had ik niet bewust door dat ik op deze manier een heleboel energie kostende/ niet voedende factoren die ik ruimte van bestaan heb gegeven in mijn leven zo mijn sprookje uit filterde.

Nu ik genoeg basis in mezelf aan het terugveroveren ben merk ik dat ik mijn fysieke stevigheid steeds minder in volume nodig heb om mezelf in echtheid, als wie ik ben en verkies te zijn in de breedte neer te zetten.

Ik ben niet mijn overgewicht. Mensen die hier niet doorheen kunnen kijken vergeef ik. Heb ervaren dat er mensen zijn er die het zelfs heel mooi vinden. Hoewel je verschijning als mens voor mij alles te doen heeft met je uitstraling en persoonlijkheid, als de maat van uiterlijke verschijning er toe doet en ik mag kiezen ga ik voor curvelicious!

Begin er steeds meer lol in te krijgen om te kijken en ervaren hoe en in welke mate ik me allereerst super vitaal kan voelen en hoever ik kan vormen binnen mijn totaalplaatje van mentaal, emotioneel en fysiek is met liefde voor het leven!

Zo heb ik voor mezelf een combinatie voeding ABC plan geschreven op basis van de richtlijnen vanuit de ozontandzorg praktijk/WAPF, PALEO en Ayurveda op mijn kapha-pitta dosha. Het doel van dit combinatievoedingsplan is om in verbranding te blijven.


Hoewel ik de laatste maanden met training wel stevigheid en spieren opbouw, mijn vetverbranding is sterk verminderd. Mogelijk doordat mijn lichaam aan de aanpassingen van mijn voedingspatroon heeft aangepast en ook heb ik weer een paar maanden met veel on-bestelde druk achter de rug. Allebei mijn kinderen zijn afgelopen periode het huis uit gegaan en een woning met 6 slaapkamers vind ik voor mij onnodig groot en in de over all te kostbaar.
Woon sinds kort tijdelijk in het voorhuis van de boerderij bij mijn ouders.
Veel gezelliger en Het leuke is: Zij doen enthousiast mee met dit voedingsplan!

Totaal gezien ben ik 25 kilo lichter in gewicht dan vorig jaar om deze tijd en dat met liters aan room! Ben van koolhydraat-verbrander nu een vet-verbrander geworden!
Natuurlijk is het voor mij geen doel om er zo etherisch uit te gaan zien als iemand die leeft van het licht of van de lucht...studeer juist het vak aarde!

25 februari 2015:

Mijn tandarts adviseert nu om mijn tandenboog te verkleinen. Hiermee doelende op mijn achterste kiezen te laten trekken. Welke volgens hem de kans op ontstekingen verkleint of controle hierover vergroot. Dit is al een heel ander beeld als vorig jaar.

Op een paar punten na zijn mijn pockets nihil. Ook heb ik geen tandsteen.
Polijsten vind mijn tandarts onzin!

Heb aangegeven om over het advies na te denken en heb hier ook over met dhr. Brandsma gesproken. Volgens dhr. Brandsma heb ik een hele goede prognose. Al zou het me minder lukken mijn stress in balans te krijgen dan is het nog een hele goede optie om de gevoeligheid van mijn tandvleesontstekingen met ozonbehandelingen onder controle te houden.

Op dit moment heb ik nog 2 jaar te gaan in mijn ozon 3 jarenplan.
Graag kijk ik hoever ik kom en heb hier vertrouwen in.

De fysiek aanwezige klachten aan mijn gebit zijn zeer minimaal en zijn zeldzaam te noemen.
Heb ik er toch 1? Als iets van mijn gebit opspeelt kan ik dezelfde dag of binnen korte tijd nog voor een behandeling in de ozontandzorg praktijk terecht.

Het is mijn ervaring: Ozon helpt fantastisch bij ontstekingen!
Kan niet anders getuigen.

Zo nodig kies ik begeleiding van een natuurgeneeskundige en een homeopathisch arts.

Ga voorlopig door met de inname van verschillende basisvoedingszouten of celzouten.

Mijn elementen zijn rustig aan, aan het re-mineraliseren.

Verder gebruik ik voorlopig vitamine B12(2000mcg van Vitals), vitamine D (4000 IU van Solgar) , vitamine C (Bio-Cplus 1000 van Biotics) ADHS(Biotics) en VM2000(multivitaminen van Solgar)

Al zou het traject 30 jaar duren dan heb ik nog 30 jaar profijt van mijn eigen tanden!!


Mijn tandencrisis is onder controle!**Heb voor de paasdagen bij onze locale slager een paar delen natuurvlees opgehaald!
Kun je raden wat dit is?
lekker taartje gemaakt:

Taartbodem: van biologische kokos, biologische ongezwavelde rozijnen, walnoten uit de tuin en biologische bruine amandelen. Stukje stokje vanille erbij.
Alle ingredienten samen met de hand door mn zyliss rauwkostmolen gemalen en aangedrukt in een springvorm.


Kwarktaart: met room en bio aardbeienjam gezoet met appel er door. Biologische kersenjam zonder suiker er bovenop. Vulling en topping gegelleerd met rundergelatine.Toefje slagroom geklopt met kokosbloesemsuiker.
  • Comments(0)//ozontandzorg.hartenkracht.nl/#post27