"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

VitaliTandzorg 2017

Self healing projectPosted by Esmee Tue, June 06, 2017 17:38:51

VitaliTandzorg.nl

Praktijk voor orthomoleculaire voedingsleer en bio-energetische tandheelkunde. T. 0626999936

Weston A. Price chapterleader (WAPF) Groningen, Friesland en Drenthe

Missie

VitaliTandzorg ziet een wereld waarin kinderen opgroeien met een sterk en gaaf gebit.
VitaliTandzorg heeft als missie om preventief en curatief kinderen/ jongeren ( en een ieder) met mondzorg hulpvragen op een natuurlijke manier, non invasief te helpen naar een maximale staat van gezondheid(mond) te komen van mooie sterke tanden, een gebit dat optimale weerstand biedt tegen tandbederf en tandvleesontstekingen.

Impressum

VitaliTandzorg helpt jou, kinderen (en een ieder) graag om tot de meest haalbare oplossing te komen in mond en/of tandzorg hulpvragen.

* Ook al heb je een hulpvraag over tand- en mondzorg als deel? Binnen de praktijk VitaliTandzorg wordt gekeken naar de vitale gezondheid van het hele lichaam, en gezondheidsdoelen in het geheel.

VitaliTandzorg specialiseert zich in bio-energetische tandheelkunde (bio-resonantie) en de Hulda Clark frequentietherapie.

Wetenschappelijk om te meten is weten, kunnen wij bij VitaliTandzorg bloed, urine of speekseltesten laten verrichten of aanvragen.

Orthomoleculair wordt er ingezet met een passend voedingsadvies plus de therapeutische werking van voedingsstoffen, het aanvullen van voedingstekorten in de vorm van suppletie van voedingssupplementen.

VitaliTandzorg ondersteund het verspreiden van traditionele kennis over voeding en gezondheid van dr. Weston A Price.

VitaliTandzorg is verbonden met www.westonprice.nl en zet zich in voor de foundation www.westonaprice.org als chapterleader voor de regio Groningen, Friesland en Drenthe.

Een lijst van waar je binnen deze regio goede voeding kan kopen mailen wij u graag toe en stel gerust je vragen.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

VitaliTandZorg is een praktijk voor CAM geneeskunde, orthomoleculaire voedingsleer en therapie en specialiseert zich in bio-energetische tandheelkunde.

VitaliTandzorg is aangesloten bij de beroepsvereniging GezondZorg.nl Licentienummer 1547

Weston Price.org ID 101725

AGB 90103703

KVK 67811280

VitaliTandZorg verricht geen medische handelingen die onder het Big register vallen.

VitaliTandzorg werkt graag samen met mond en tandzorg professionals.
Zowel regulier als complementair.


Met passie en plezier,

Voor gezond tandvlees en een sterk gebit,

Esmee Verbaan

  • Comments(0)//ozontandzorg.hartenkracht.nl/#post33