"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

3) Ozon tandzorg

Self healing projectPosted by Esmee Mon, March 17, 2014 19:34:13
Verslag kennismaking met de praktijk van Ozon tandzorg en start behandeling.


Op vrijdag 7 maart 2014 ben ik gaan googlen met de hoop een manier te vinden welke kan doen voorkomen dat mijn 7 gebit elementen getrokken moeten worden ten gevolge van ernstig adulte paradontitis.
Zie 1) Verslag paradontoloog.

Ik google op "laatste kans kiezen!", " kiezen trekken niet nodig!", en ..
"niet naar de kaakchirurg!"

Viavia kom ik terecht op de website www.ozontandzorg.nl.
Deze site gaat over het helen van je tanden met Ozon! Helen van je tanden?

Op de pagina van indicaties lees ik dat het eigen gebit een natuurlijke duurzaamheid van maar liefst 200 jaar kan bereiken. Wow en ik maar denken laat me streven naar een levensduur van 120 jaar welk ik zo vitaal mogelijk hoop te bereiken en de kans hiertoe met mijn huidige vitaliteit op nihil schat.
Donderdag 20 maart beleef ik mijn 45e lente!

Op de homepagina van ozontandzorg lees ik hele interessante toepassingen met het Healozon apparaat. Zie: http://ozontandzorg.nl/?p=home&lang=NL

Pagina over paradontitis :
http://ozontandzorg.nl/?p=tandbederf&sub=parodontitis&lang=NL

Pagina over kaakontsteking:
http://ozontandzorg.nl/?p=tandbederf&sub=kaakontsteking&lang=NL

Wat ik op pagina's lees lijkt geweldig bij mij van toepassing. Is dit Feit of fabel?
Dit neem ik graag in onderzoek en het is een kleine moeite om de Ozon tandzorg praktijk op te bellen en de initiatiefnemer van de praktijk mijn casus voor te leggen toch?

Zo gezegd, zo gedaan ik bel met dhr. Jacob Brandsma en hij vertelt mij binnen de praktijk hele mooie resultaten met ozon behandelingen aan het gebit te behalen. De kwestie of mijn casus voor HealOzone behandelingen werkelijk in aanmerking komt, hier kan dhr. Brandsma geen enkele uitspraak over doen zonder nader onderzoek en hier is een intakeconsult voor nodig.
Heel natuurlijk. Het zou mij bevreemden als dit anders was en graag maak ik een afspraak voor donderdag 13 maart en mail in voorbereiding hiertoe alvast de eerste overzichtsfoto van mijn gebit naar de praktijk van Ozon tandzorg, de foto die gemaakt werd door mijn tandarts op 25 februari jl.

Intakeconsult Ozontandzorg:
Donderdag 13 maart. Ik word om 14.45 uur verwacht in de praktijk van Ozontandzorg in Sneek.
Ik heb afgesproken met dhr. Brandsma voor een intakeconsult.

Een kwartier voor tijd vind ik zonder enkele moeite de praktijklocatie. Het gebouw kan wel een voormalig gezondheidscentrum geweest zijn, hier lijkt het uiterlijk veel op vind ik.
Mijn moeder is met mij meegekomen omdat zij natuurlijk in eerste het beste met mij voorheeft en alle informatie die opeens door mijn casus aandacht zoals over behandelingen van mijn gebit met ozon ook van dichtbij waar wil nemen immers enerzijds lees ik verschillende persoonlijke ervaringen van mensen die heel positief zijn over ozonbehandelingen aan het gebit zelf tot na het punt van no-return en anderzijds medisch wetenschappelijk vind deze vorm van behandelen in Nederland tot op heden weinig aansluiting.
Het is wel fijn om binnen mijn enthousiasme vanuit hoop de voeten in de realiteit te kunnen houden. Twee mensen nemen meer waar dan 1 en mijn pluis, niet pluis gevoel is in mijn keuze doorslaggevend.

Ik stap naar binnen en zie dhr. Brandsma net met een client uit de behandelkamer komen.
Hierna tref ik hem aan de balie alwaar ik mezelf voorstel en in eersten van dhr. Brandsma een client vragenlijst ontvang die ik binnen het kader van de anamnese mag invullen. Deze vragenlijst is ongeveer identiek aan de vragenlijst die ik bijna jaarlijks, zo ook recent op 25 februari nog voor de tandarts invul. Ik overhandig mijn documenten met de paradontium status en het advies van de paradontoloog en de uitslag van de kweek en ga naar de wachtkamer.

Na een minuut of 10 komt dhr. Brandsma me ophalen om mee te gaan naar de behandelkamer. Op de vraag of ik mijn moeder mee mag nemen naar de behandelkamer geeft hij het antwoord dat als je voor jezelf kan motiveren waarom je dit nodig hebt vind ik dit prima!
Mooi, moeders mag ook mee naar de behandelkamer.
Hier mochten we eerst een introductievideo over behandelingen met de Healozon apparatuur bekijken. De video was wel in het Engels en de beelden lieten heel eenvoudig de procedure zien wat natuurlijk veel korter duurt dan wanneer dhr. Brandsma dit verbaal zou uitleggen.

In gesprek met Dhr. Brandsma geef ik aan in een acute situatie met mijn gebit te verkeren en dhr. Brandsma neemt de antwoorden op de vragenlijst grondig met me door. Het is hem gewoon om specifiek van toepassing zijnde vragen te stellen en dit ervaar ik als prettig.
Hierna mag ik plaatsnemen in de behandelstoel en bekijkt dhr. Brandsma globaal de technische staat van mijn gebit, (welk hij als heel goed technisch onderhouden benoemd) en onderzoekt de mobiliteit van de elementen. Met name bij de achterste kiezen constateert hij beweging en de rest lijkt mee te vallen. Dit is ook mijn waarneming.

De infectie met de spirocheet bacterie benoemd dhr. Brandsma als een lastige echter met een volledig commitment van mijn kant ziet dhr. Brandsma wel de mogelijkheid om hier van af te komen het zij op een langere termijn van behandeling en ten minste 4 maanden het volgen van het voedingsplan. Hopelijk ben ik na 4 maanden al een heel eind op weg naar heling of kan in ieder geval inzicht verkrijgen in hoever heling mogelijk is.
Dhr. Brandsma zegt: Denk er maar over na of je dit wilt. Ik heb zo een andere client en hierna een open uur welk ik voor jou kan gebruiken wanneer je kiest voor behandeling.
Dhr. Brandsma laat zien volledig volgens protocol en afspraken te werken en toegegeven dat ik met een getraind oog door functie en opleiding als HKZ portefeuillehouder en als leidinggevende HAACP een positieve indruk van werken krijg. Dhr. Brandsma overhandigd mijn moeder en ik een aantal documenten met toepassende informatie en we nemen opnieuw plaats in de wachtkamer.
Uit respect voor auteurs rechterlijke bescherming kies ik ervoor geen kopie van deze documenten op de website te plaatsen.
Nu krijg ik inzage in de begeleidende voedingswijzer, het voedingsplan waar op geattendeerd word op de website als belangrijk, zeg maar gerust essentieel onderdeel waar ik me aan heb te committeren om met het totale behandelplan tot een succes te komen. Bij ieder adviespunt lees ik de toevoeging dat dit uiteraard geheel naar eigen inzicht is toe te passen.

Na ongeveer een half uur is dhr. Brandsma klaar met zijn client en komt hij mij en mijn moeder opzoeken in de wachtkamer. Aangezien er geen derden bij zijn vind ik het prima om alle opgekomen vragen te stellen en ik ervaar in het gesprek geen enkele sturing om tot een keuze te komen. Het is eigenlijk eenvoudig ik kan het proberen oftewel doen of ik kan het laten.
Wat heb ik te verliezen? Oja, mijn kiezen...

De kosten waar ik op internet zoveel over gespeculeerd zie zijn niet gering echter zelfs met mijn beperkte inkomen dat rond het niveau van bijstand ligt gespreid over een aantal maanden behapbaar. Een bewuste keuze!
Natuurlijk begrijp ik dat indien ik wel de behandelingen geniet en later terugkom op mijn keuze het geheel heb af te betalen. Ik denk tja, als mijn auto stuk gaat net na een APK keuring met een grote beurt heb ik ook gewoon pech want ik moet toch het uurloon aan kosten betalen.
Ik besluit tot een eerste behandeling met ozon over te gaan, deze nu vanmiddag nog toe te laten passen en aansluitend meteen een start te maken met het voedingsplan zoals beschreven in het document. Kan wel zeggen het is inderdaad koolhydraat beperkt en met consumeren van veel room!

Mijn traject omvat tenminste 8 totaalbehandelingen van mijn gebit met de Healozon apparatuur over een periode van 3 jaar. Naar eigen inzicht het volgen van het aanbevolen voedingsplan voor een duur van tenminste 4 maanden, liefst tot totaal herstel van in mijn situatie de ontstekingen.

Ik doe dhr. Brandsma een betalingsvoorstel en ervaar weinig moeite om tot een accoord hierin te komen.

Heldere ogen...
Tijdens de behandeling waarbij dhr. Brandsma element na element met ozongas behandelt laat ik me onbedoeld een moment intrigeren door de ogen van dhr. Brandsma. De gedachten van hoe kan een man die ongetwijfeld boven de 50 jaar is blauw/groene ogen hebben van zulk een ongekende helderheid? Opmerkelijk!
Dhr. Brandsma vertelt mij aan sungazing te doen. Misschien is dit het geheim!Van de behandeling is een beeldopname gemaakt, zie:

http://s1239.photobucket.com/user/Brandsmaable/media/OzonDentalCare.mp4.html?filters[user]=121625992&filters[recent]=1&filters[publicOnly]=1&sort=1&o=1

Tijdens de behandeling voel je iets van een bubbeltje door je elementen gaan. Ik maak een associatie met de bubbeltjes in champagne en ik heb na de behandeling het gevoel dat mijn gebit gevitaliseerd is en heel glad net alsof het net is gepolijst. Ook bemerk ik dat mijn tandhalzen die normaal op bepaalde locaties heel gevoelig zijn nu minder gevoelig zijn. Ik ben nieuwsgierig hoe lang dit gevoel aanhoud.

Dhr. Brandsma geeft me een speciale tandenpasta, mondspray en mondwater mee naar huis. Verder een "Anni " molen om zelf hele gerstkorrels tot vlokken te pletten als onderdeel van mijn voedingsplan.
Ook nog enkele recepten.... Zie 4)

Op donderdag 10 april heb ik een afspraak voor mijn 2e behandeling.
Ben heel benieuwd hoe het verder met mij gaat..en
Kan ozontherapie mijn gebit redden?

Ik heb aan dhr. Brandsma verteld dit blog te schrijven en heb toestemming gekregen om hem met naam te mogen tutoyeren.Wordt vervolgd!!

  • Comments(0)//ozontandzorg.hartenkracht.nl/#post4