"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

4)Toepassing ondersteunende voedingswijzer

Self healing projectPosted by Esmee Wed, March 19, 2014 21:06:33
Woensdag 19 maart 2014.

Voor mij is het vanavond oude jaars avond!!...want
Morgen is het officieel mijn B-day!...

Precies een week geleden kreeg ik mijn eerste gebitsbehandeling met de HealOzon en heb ik meteen aansluitend een start gemaakt met het hierbij aanbevolen voedingsplan.

Mijn 45e levensjaar..
Op weg naar de 120 jaar met een mooie kwaliteit van leven! Is dit mogelijk?
Hoe ik mij de laatste jaren voel lijkt me het halen van een leeftijd rond een jaar of 6o realistischer..

In de middag komen er zeker een aantal familieleden op bezoek en wie weet welke mensen zich close genoeg weten dat het mijn B-day is...
(mensen die nog closer zijn weten dat ik alleen de verjaardagen van mijn kinderen vier....)

Heel hartelijk welkom natuurlijk en haha wat geweldig dat jullie allen uiteraard een stuk taart weigeren omdat jullie mij graag supporten!!

Graag serveer ik een heerlijke koffie van versgemalen koffiebonen of kruidenthee met room en ik ga iets van hapjes verzinnen met verschillende soorten kaas!..

Het voedingsplan:
Is even puzzelen en blijkt uiteindelijk vrij eenvoudig.

Door de adviezen die op papier staan te volgen wijst het zich als vanzelf merk ik en mijn lichaam raakt er al aan gewoon. Mijn lichaam is aan het schakelen om te gaan verbranden op vet en eiwit.
Zo consumeer ik als basis :
Room, vers geplette gerst met room, grasboter, kaas en eieren en een aantal x per week een heerlijke steak van goed grazend vee. Zo weinig mogelijk aan koolhydraten, geen fruit en groenten.
De detox, zeg maar de bijkomende lichamelijke klachten die ontgifting van mijn lichaam met zich meebrengt valt tot op heden mee.

Op de website www.westonprice.nl , een Nederlands forum gaat het over gezondheid en voeding en er blijkt ook een boek:

Voeding en Fysieke degeneratie, geschreven door Weston A. Price




Het gevoel van hehe, uit de heftigheid van mijn acute gebitsprobleem voelt helemaal prima.

Ja, ik ga voor 100% voor mijn selfhealing project!!


Wordt vervolgd!
















  • Comments(0)//ozontandzorg.hartenkracht.nl/#post5