"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

Follow up 2

Self healing projectPosted by Esmee Wed, March 26, 2014 16:21:40
Woensdag 26 maart 2014

Hoe is het nu?

Donderdag 13 maart begonnen met ozon aan mijn gebit en meteen gestart met de voedingswijzer zoals op papier.

De eerste dagen na de behandeling voelde ik dat mijn tanden heel glad zijn(zijn nu nog glad) en mn tandhalzen waren vrij ongevoelig. Dit wil zeggen ik kon er nu met mn vingers langs zonder hevige kriebels op sommige plekjes.
Ik merk dat deze plekjes nu iets gevoelig zijn en verder ervaar ik geen plotselinge opvlammingen die mij kunnen wijzen op ontstekingen van mn tandvlees of wat dan ook.
Als ik grieperig ben of heel verkouden is het soms behoorlijk pijnlijk om met mn vingertoppen op mijn wangen te drukken ter hoogte van mijn kaak en wortels. Net alsof het beurs is, en op blauwe plekken duw. Nu op dit moment kan ik stevig drukken zonder pijn te ervaren.
Mijn weerstand is mogelijk weer iets beter, mijn omstandigheden zijn ook redelijk rustig op dit moment.

Doordat ik voor zolang ik last heb van ontstekingen zoveel mogelijk in koolhydratenconsumptie beperk probeer ik met vetten en eiwitten in verbranding te komen. De bacterien die ontstekingen veroorzaken houden van koolhydraten en die hongeren op deze manier uit!


Hoe ik het nu doe is:
Dagelijks gebruik ik ongeslagen room of biologische grasboter met zelfgemaakte bio gerstenvlokken en verder (smorgens) eiwitten zoals eieren, geitenkaas en als dinner ik denk goed vlees.
Onze locale slager verkoopt heerlijk biologisch grazend natuurvlees.
Dat het biologisch is heeft natuurlijk mijn persoonlijke voorkeur, dit is optioneel, geen vereiste.

Een omelet met geitenkaas. Ook heel smakelijk met een beetje verse oregano erop...

De eerste dagen kreeg ik veelvuldig oprispingen van maagzuur. Ik denk mogelijk door de combinaties van eiwitten en vet met het opvoeren van de vitamine C ascorbaat. (Gebruik nu 3 tot 6 gram per dag.)
Vanaf mn slokdarm tot mn maag ging irriteren en wilde in de reflux.
Nu probeer ik steeds goed te voelen hoeveel mijn lichaam aan vet kan verdragen.
Ook neem ik psyliumzaad om mijn darmwerking op gang te houden en dit gaat goed.
Verder ubiquinol q10, B12, VitD3, VM 2000, ADHS, en celzouten(los ik op in room)


Rauwe geitenroom blijkt niet verkrijgbaar omdat geitenroom alleen via centrifuge van de melk afkomt anders dan bij koemelk waar je de room van af kan scheppen. Wel geitenkaas van rauwe melk.
De eiwitten van de geit zijn makkelijker verteerbaar voor de mens dan van de koe.

Mijn smaak in mijn mond is aan het veranderen. Smaak wordt aangenamer en is zeker minder vies als ik smorgens wakker word.

Iedere dag poets ik 1x goed mn tanden met de speciale tandpasta en spoel met het speciale mondwater. Het spoelen met de mondwater vind ik een prettige ervaring.
Verder hou ik mijn tanden en tandvlees vettig....

Weet niet precies wanneer te sprayen want ik ervaar geen actieve ontstekingen in mn mond!

Mijn lichaam heeft behoorlijk moeite om in verbranding te komen. Denk dat het tijd nodig heeft om te schakelen.
Kan ook niet meteen vanuit een paar jaar steeds terug vallen in chronische vermoeidheid en burn-outklachten een over energie verwachten en heb momenten nu soms uren, dagdelen lang dat ik totaal energieloos niet vooruit te branden ben en mijn hoofd leeg is...

Andere momenten voel ik juist meer energie en is mijn hoofd heel helder. Deze momenten mogen van mij langer gaan duren. Hier ga ik voor!

Iedere dag probeer ik om even in de buitenlucht te vertoeven, als het kan lekker even in de zon zitten of even de bossen in, woon vlakbij het Drents-Friese Wold!!


Wordt vervolgd!
  • Comments(0)//ozontandzorg.hartenkracht.nl/#post6