"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

Follow up 3

Self healing projectPosted by Esmee Mon, April 14, 2014 17:03:46
Het is vandaag maandag 4 april 2014.

Publieke Opinie:

Mensen om mij heen benoemen nog eens graag dat ik tandheelkundig een leek ben.
Dit kan ik met fris enthousiasme (lees Fries) beamen.

Zou het dan beter voor mij voelen om met frisse tegenzin gevolg te geven aan wat de tandheelkundige specialisten mij adviseren?...pardon dit rijmt op 7 elementen elimineren…

Nee, liever met fris enthousiasme recht overeind blijven in de wind.
Hierin bied het leven mij zoveel ervaring, we zien wel waar de wind heen waait.
Hierbij denk ik genoeg in mezelf te hebben om mijn zelf-supportgroep te vormen.
Meningen en overtuigingen van een ander doen mij met wel gemeende excuses: WEINIG!

Weten wat ik doe? Wat is weten?

Natuurlijk informeer ik mezelf in de breedte over de toepassing van en ervaringen met Ozon en de Healozon apparatuur. Genoeg aanbod te lezen op internet zoals op de site van Tros Radar, goeievraag.nl, tandarts.nl en van alles wat googl. naar voren brengt.

Een heel aantal mensen heeft het over de hoge kosten en suggereren dat in de praktijk van Ozon tandzorg in Sneek veel geld verdiend wordt.
Hier wil ik graag toelichten dat ik alleen van mijn persoonlijke ervaring uit kan gaan. Voor mij loopt het kostenplaatje van het hele ozon behandelingstraject ongeveer gelijk op met het totaalbedrag van wat het mij regulier zou kosten. Immers ik bedenk mij dat daar waar elementen uit mijn mond worden verwijderd wens ik er toch ook iets ter vervanging of niet? Hierbij valt te denken aan Partiële protheses.
Zou de tandarts hier geld aan verdienen?
Zou jij natuurlijk niet doen? Dit pleit voor je!

Het valt me op dat Duitse en Engelstalige sites toch meer positieve erkenning geven...
Fijn om ook over hele mooie resultaten door de behandeling met ozongas te lezen!
De kaart is niet het gebied!

Persoonlijk zou ik graag een intervieuw over Ozon tandzorg wensen in het blad Spiegelbeeld of de Ortho.nl

Live goes on:
Het is geen strijd het is een acceptatie en soms is het goed om gewoon door te lopen op een manier die voor mij op dit moment als de meest juiste voelt.

Heus ik ben vrij om ieder moment mijn keuze te wijzigen…en

Hier ziet het nu voorlopig nog niet naar uit want het voelt goed in mijn mond..en

Voel zelfs delen van mijn gebit waar ik van twijfelde of er nog zenuwen in leven waren, immers toen mijn tandarts 25 februari jl. een proef deed met koude stikstof voelde ik nagenoeg weinig tot enige sensatie. Nu voel ik op deze locaties iets van stroom bij verschil in kou en warmte…

Dit is vast suggestie, ik bedenk dit. Inderdaad het valt precies in mijn wensplaatje..

Meest actuele situatie:
Even had ik 10 dagen geleden een soort van opvlamming. In een wortel links boven mijn brugconstructie deed het een avond aan de binnenzijde van mijn mond behoorlijk pijn. Ook het poetsen en spoelen gaf pijn au! Oh, die paar dagen van de maand dat ik als vrouw misschien iets gevoeliger ben komen er aan... Laat me een paar gram extra vitamine C nemen en 2 magnesium citaat tabletten en de volgende ochtend was het al een stuk minder.

Als ik nu aan de buitenzijde op mijn wangen druk is het gevoel van beurs zijn op dit moment helemaal weg. Even dacht ik zou de ontsteking naar de binnenkant geslagen zijn?

Nu, op dit moment voel ik geen enkele pijn of zwelling. Het was wel tijd voor mijn tweede behandeling en deze heb ik vorige week donderdag 10 april gekregen van dhr. Brandsma.

Eerst een voorgang gesprekje:
Hoe gaat het nu, waar loop je tegen aan en..
Het gaat goed denk ik. Ik ben onderweg...

Over het voedingsplan:

Ik maak nu zelf mijn eigen graanvlokken met de Anni molen. Vind ik heerlijk met een beetje room of grasboter..
Vol met enzymen naar hoe ik begrijp weldadig bij tandwortelontstekingen, tandvleesproblemen, kiespijn en andere welvaartsaandoeningen.

Vertel aan dhr. Brandsma dat ik soms het zuur heb van te veel aan vetten, mogelijk door teveel vet in combinatie met een veelheid aan grammen vitamine C ascorbaat. Neem nu wat minder vitamine C, mag ik ook wat minder vetten nemen. Heb ook moeite met in verbranding komen, voel me nog behoorlijk energieloos op veel momenten. Kan ook niet verwachten morgen meteen 11 straten te kunnen rennen.

Dhr. Brandsma suggereert dat het gehalte aan eiwitten ook misschien zwaar te verteren is.

Ga in overleg nu goed proberen aan te voelen wat mijn lichaam aangeeft wat en hoeveel het kan verdragen.
Ga ook minderen met de hoeveelheid aan vet.

Gebruik nu naast een aantal celzouten 3 gram vitamine C ascorbaat per dag en een VM 2000, multi vitaminepil van het merk Solgar en vitamine B12 en ubiquinol, q10 en ter ondersteuning van mijn bijnieren ADHS van Biotics.

Nee, ik heb geen obstipatie. 1 keer gehad en dit was de dag nadat ik die ene keer gezondigd had in mijn voedingsplan en goed ook natuurlijk met kersenvlaai en wijn en weet ik wat aan feest voor mijn op koolhydraten partyende bacteriën in mijn mond. Meteen terug naar mijn motivatie dit niet snel weer te doen.

Nee, geen bloeding aan het tandvlees ten gevolge van tandenpoetsen op dit moment..

Wel een hele witte tong van de detox, ontgifting van mijn lichaam die op gang komt en de huid van mijn gelaat ziet er behoorlijk glad uit. Prettige bijkomstigheid. Vind dat ik er voor mijn doen goed uitzie.

Neem plaats op de behandelstoel en dhr. Brandsma voelt nog eens goed naar de mobiliteit van mijn elementen. De kronen blijven waarschijnlijk het aandachtspunt en verder krijg ik de indruk goed op weg te zijn.

Dhr. Brandsma zegt dat hij wel denkt dat ik een goede kans maak om tot herstel te komen. Iets wat misschien prettig is om te horen en ik weet ook dat mijn inspanning, bewust en met aandacht hierin van essentieel belang is. Als je ergens voor kiest heeft het weinig zin om jezelf hierin af te vallen.

Wat ik wel weet is dat als ik blijf kiezen wat ik al eerder heb gekozen de uitkomst hetzelfde blijft en ik?
Ik wens iets anders voor mijzelf namelijk het redden van mijn gebit!

Dhr. Brandsma heeft per quadrant opnieuw mijn mondjuwelen met de Healozon apparatuur behandeld.

Durfde na mijn eerdere opmerking over de heldere ogen van dhr. Brandsma hier maar niet in te kijken...het zou mij in verlegenheid brengen denk ik...menselijk toch?

Na de behandeling met ozongas werden mijn tanden en tandhalzen nog met een soort super microfine mineraal zout gesprayd. Dit was ook een directe check naar de maat van gevoeligheid van mijn tandhalzen.

Wouw! Op dit moment kon zelfs mijn meest gevoelige locatie aan een tandhals deze prikkels verdragen.

Nu, 5 dagen later is het toch weer iets gevoelig als ik er met mijn nagel langs strijk.

Ik hou het in de peiling.

Volgende afspraak over 7 weken.
Ergens de 4e week van mei staat de afspraak voor mijn 3e behandeling met de Healozon in de planning.

Afgesproken dat ik dhr. Brandsma tussentijds kan bellen of mailen.
Heb op dit moment geen vragen over mijn tanden en of voedingsplan.
Continueer het voedingsplan en de poets en spoel adviezen.

Bijzonderheden volgen!  • Comments(0)//ozontandzorg.hartenkracht.nl/#post7