"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

Vraaggesprekken:

Self healing projectPosted by Esmee Sun, June 15, 2014 12:21:42

14 juni 2014

Persoonlijk vind ik het een leuke ontmoeting met mw. Ineke Summer.

Haar visie, gedachten over waarom zou je nog een reguliere tandarts aanhouden of in het zorgpakket voor de tandarts betalen hebben me wel tot nadenken aangezet. Immers hoe het er naar uitziet gaat de zorgverzekering bepalen welke zorgverlener je als verplicht verzekeringsnemer mag inschakelen binnen “mijn” pakket en om even wakker te schudden: “mijn” keuzevrijheid in deze is groot goed!

Vraag ik me af tot in welke mate het goed voelt dat persoonlijke gegevens in dit digitale tijdperk elektronisch in een medisch dossier via internet voor derden toegankelijk is. Mag ik er dan vanuit gaan dat in volledige transparantie alleen betrokken medici inzage hebben in mijn dossier? Niet dat deze informatie interessant is voor doorverkoop of hakkers? en ik alvast gericht de folders van de incontinentieslips van merk x thuis ga ontvangen?

Hoelang gaat het duren voordat de basis informatie over mijn DNA structuren mijn kaart van mogelijkheden laat zien en gaat bepalen hoe mijn toekomst eruit ziet?

Volgens de wet heb ik te allen tijde recht op inzage van mijn persoonlijke dossier en heb de vrijheid gegevens in mijn dossier te laten opnemen en weghalen. Mag mijn dossier laten verwijderen of meenemen. Hoe werkt dit in de praktijk?

Inleiding interview met dhr. Brandsma van de Ozontandzorgpraktijk.

Terugkomende op mijn ervaring met de ozontandzorgpraktijk.

Voordat ik in mijn tandencrisis terechtkwam heb ik nooit eerder van ozon behandelingen gehoord aan het gebit. Toen ik de ozontandzorgpraktijk belde voor informatie dacht ik eerst verkeerd verbonden te zijn omdat er werd opgenomen met dhr. Brandsma, ik geloof dat ik verkeerd verbonden ben?
Wie zoekt u dan?.. u bent aan het juiste adres!

Heb telefonisch kort verbaal mijn tandencrisis toegelicht en een afspraak gemaakt zodat dhr. Brandsma mijn parodontitis status van dichtbij kon bekijken. Hier heb ik ter plaatse de keuze gemaakt om het behandeltraject met de Healozon in te gaan. Blog: Kan ik mijn tanden redden door behandelingen met Ozon?
Het is dit of 7 elementen van mijn gebit laten trekken. Dit kan altijd nog..en maar 1 keer!

Ieder voor zich vormt beeld en stelt natuurlijk criteria en hoe de ozonpraktijk op mij over komt is intern een prettige omgeving, netjes georganiseerd, werkt redelijk volgens HKZ richtlijnen zoals de inschrijving/persoonlijke registratie en intake, doelstellingen gesprek, prognose, behandelplan en offerte.

Dit zijn waarden in de basis die mijn gevoel van vertrouwen voeden.

Zo ook het contact met dhr. Brandsma zelf. Ieder vogeltje zingt hoe het gebekt is en vertrouwen houden is een sleutel die dhr. Brandsma probeert aan te reiken. Dit is natuurlijk betreffende behandelingen met ozon aan je gebit een niet te vangen iets en hoe hou je vertrouwen in iets wat medisch regulier heel weinig erkenning krijgt, zeg maar als medisch complementair zo weinig credit krijgt op basis van de behaalde behandelingsresultaten?

Op mij komt de informatie over als een duidelijk en logisch verhaal dat je door je gebitselementen te laten behandelen met super verrijkte zuurstof ieder element tot in het kaakbot steriel kan maken. Hier waar bij mij tussen de wortels van mijn kiezen op 4 locaties ontstekingen zijn geconstateerd is de zuurstof voor de bacteriën dodelijk. Dit vraagt ook om inspanning om naast de behandelingen met de Healozon apparatuur het ondersteunende voedingsplan te volgen. Overigens geheel vrije keuze.

Het lijkt mij meest essentieel om de bacteriën die leven van koolhydraten en de ontstekingen veroorzaken “uit te hongeren”.

Hierbij denk ik aan: It's not only the product that counts; it is a whole package!

Op 22 mei 2014 kreeg ik mijn 3e behandeling met ozon aan mijn gebit en heb ik dhr. Brandsma gevraagd of hij bereid is om mee te werken aan een interview voor dit blog. Heb aangegeven dat ik iets meer wilde inzoomen op de persoon Brandsma, achtergrond en visie omdat ik op internet zoveel oké en minder oké verhalen lees en voor mezelf nog iets meer duidelijkheid wens, soms zijn dingen niet hoe ze lijken en ja,
ik weet ook van mezelf dat ik me graag door enthousiasme laat meenemen...

Prima idee volgens dhr. Brandsma en dit gesprek heeft op vrijdag 6 juni 2014 plaatsgevonden.

Ook nieuwsgierig naar het interview?

Nog even geduld!  • Comments(0)