"Ozontandzorg"  als laatste redmiddel?

"Ozontandzorg" als laatste redmiddel?

Kan ozontherapie mijn gebit redden?

25 februari 2014. Een acute situatie waarin mijn tandarts mij met spoed doorverwijst naar de parodontoloog en deze geen andere mogelijkheid weet dan mijn kiezen op alle 4 de quadranten vanaf de kleine kies naast de hoektand naar achteren geheel te verwijderen in verband met een chronische tandvleesontsteking die acuut is geworden en ontstekingen geeft tussen de wortels. De kweek geeft aan dat het hier gaat om een auto immuunreactie, een opvlamming van een lichaamseigen bacterie die in grote hoeveelheden ziekmakend is doordat ontstekingen toxines vormen als een grote aanslag op mijn algemene gezondheid, met een risico voor hart en vaten. Nee, een alternatief bestaat niet. Is dit waarheid? Lees dit blog over het nemen van ROEL,
Regie Over Eigen Leven, en mijn keuze voor Ozontandzorg!!

Help ik heb PARO!

Self healing projectPosted by Esmee Thu, March 15, 2018 15:00:13

Help ik heb parodontitis, de tandarts wil gaan trekken?

Laat mij u helpen om samen op een natuurlijke manier, preventief en curatief, non invasief, naar uw maximale staat van mond gezondheid te komen. Een gebit met sterke elementen dat optimale weerstand biedt tegen tandbederf en tandvleesontstekingen.

Ook al heeft u een hulpvraag over tand- en mondzorg als deel? Binnen de holistische praktijk kijken we naar de vitale gezondheid van het hele lichaam, en uw gezondheidsdoelen in het geheel. Met Bio-energetische tandheelkunde stellen we een diagnose door vragen te stellen aan het lichaam. We gaan uit van de hulpvraag als ingang, bijvoorbeeld uw situatie in de mond en gebruiken hierbij bio-energetische resonanties(testbuizen, filters) of reflexpunten(bv Versendaal) of specifieke spiertesten. doel van INTEGRA is het komen tot een snelle en effectieve detoxificatie en regeneratie van alle weefsels, met name van het immuunsysteem, endocrien systeem en de eliminatie-organen.

Tandarts Bert Heintzberger zegt: Er is maar 1 belangrijke regel met het testen en deze is: Er bestaan geen regels. Laat u altijd verrassen!

Met behulp van spiertesten en heel veel testsets geeft uw energieveld precies aan wat u nodig heeft en het beste voor u werkt als een sleutel op een slot principe.

We behalen verrassend positieve behandel resultaten in de praktijk met onze holistische aanpak en maken een combinatie HealOzon behandelingen aan het gebit met bio-energetische tandheelkunde, orthomoleculaire voedingsleer en therapie.


Bio-energetisch testen. Hoe te beginnen?

· Wat is uw hulpvraag en waar komt deze hulpvraag vandaan?

· Wat is op dit moment het belangrijkste om mee aan de slag te gaan? Hoofdingang?

· Hoe is uw algemene basis energie? In % of geef het een cijfer, wat kunt u doen om dit te verbeteren? Hoeveel % wordt het lichaam belast vanuit de mond?

· Hoe is de relatie tussen elementen en organen? Fysiek, mentaal of emotionele belasting?
Zijn er focale haarden?

· Hoe werkt uw immuunsysteem?

· Is er sprake van energetische verstoringen door metalen (amalgaam) in de mond?

Als deze er is, kunnen we deze dan genoeg ontstoren zonder over te gaan tot het advies om deze metalen te verwijderen?

· Hoeveel % in energie wordt het lichaam hierdoor belast en kan het verbeteren?

· Zijn er andere stoorvelden in en of vanuit de mond? darm?

Te denken valt aan parasieten, schimmels, bacteriën, auto-immuunreacties.

Natuurlijk kunt u verbeteren op laaggradige ontstekingen en voeding intoleranties

· Wenst u uw immuunsysteem te boosten?

· Wilt u begeleiding bij ontgiften/detox zoals na verwijdering metalen in de mond? (amalgaam) Of Tijdens het veranderen van voedingswijze en leefstijl?

· Wenst u begeleiding of de supplementen om (1 van de 4) dr. Hulda Clark reinigingskuren te doen? (parasieten, nieren, darm, lever-gal.)

· Wilt u begeleiding of supplementen bij het volgen van een ketogeen voedingplan?

· Wenst u een energetische morfologische bloedtest?

Neem contact met mij op, bel 0626999936 of mail info@ vitalitandzorg.nl

Op de donderdag kunt u afspreken in de praktijkruimte in Oosterwolde FR.
Op de vrijdag kunt u afspreken in de praktijkruimte in Sneek.
Natuurlijk kunt ook vragen stellen via de mail. Informatie over Weston A. Price is kostenloos.

Aanbieding tot eind april 2018.

Een holistisch consult: Een Intake bio-energetische tandheelkunde plus een intake OzonTandZorg en Indien wenselijk en van toepassing worden binnen dit consult 1 a 2 elementen behandeld met HealOzon. Bel: 0626999936 of mail info@vitalitandzorg.nl
Nu voor € 100,00 euro
We nemen ruim de tijd voor u, reken maar op 1,5 tot 2 uur.

Voor het "meten is weten” kunnen we bloed, urine of speekseltesten laten verrichten of aanvragen. Wij werken met de energetische morfologische bloedtest.Zie: http://vitalitandzorg.nl/onewebmedia/Bloedtest%20EMB.pdf

Bloedtest is Nu voor € 79,00 euro compleet met nabespreking van 20 minuten.
  • Comments(0)